Moda

Hrvatice im ne mogu odoljeti: ova Zarina odijela i dalje često viđamo na našim ulicama

  • Fotografije s domaćih ulica svjedoče kako su Hrvatice pobornice nošenja upečatljivih odijela jarkog kolorita
  • A među njima su im posebno draga ona sa potpisom popularnog španjolskog high street brenda Zara
  • Ovom prilikom zavirili smo i u aktualnu ponudu te izdvojili jednobojna odjela koja bi mogla postati pravi proljetni hit

Trendovi dolaze i prolaze, no primjetno je kako Hrvatice obožavaju monokromatska odijela upečatljivog kolorita. Među njima prednjače ona iz Zarinih kolekcija, a u dva takva smo zamijetili prolaznice na zagrebačkim i splitskim ulicama. Zarino žuto odijelo sastavljeno od dužeg sakoa s tri reda gumbi i hlača širokih nogavica još je u proljeće 2019. godine prozvano 'hit proljetnim komadom', a sudeći prema prikazanom njegova slava ne blijedi.

Možda vas zanima Modno usklađeni dvojac zasjao je na špici. Pažnju je plijenila torba o kojoj sanjaju mnoge žene Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda, Zagreb

Prolaznica koju smo uočili u šetnji središtem Zagreba efektno je žuto odijelo uparila s crno-bijelim modnim dodatcima. Uz bijelu torbicu i crne sunčane naočale, stajling su upotpunile i megapopularne Veja tenisice. Ako si u svojoj kolekciji poželjela nositi iste, znaj da je za ovaj model potrebno izdvojiti oko 950 kuna.

Naše influencerice pokazale su kakve cipele biraju za ovo proljeće

 | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda, Zagreb i Split

Ulična moda Možda vas zanima Kakva mačka! Atraktivna prolaznica špicom je prošetala u kratkom kombinezonu i 'ludim čizmama' Rubrika Moda Moda

Na zagrebačkoj špici uočena je i prolaznica koja se odlučila 'isfurati' spomenuti model Zarinog odjela, no s razlikom što je ovaj izveden u ružičastoj boji. Nit vodilja za odabir preostalih modnih komada (i detalja) bili su crni gumbi pa je tako stajling upotpunjen crnim topom, štiklama s mašnom i kožnom torbicom.

U istom smo modelu primijetili i prolaznicu koju je objektiv našeg fotografa uhvatio u šetnji splitskim ulicama. Ona je također odlučila modnu kombinaciju upotpuniti crnim sunčanim naočalama i torbicom, no dodatno ju je razigrala bijelim komadima, odnosno vestom i cipelama. Zanimljiva je podudarnost i da su obje prolaznice svoje mobilne telefone zaštitile maskama u boji fuksije.

Ove dvije Zarine haljine mogle bi postati hit komadi! Nama su neodoljive

Nažalost, spomenuta odijela nisu dostupna u aktualnoj Zarinoj ponudi, ali ti predstavljamo ona za koje vjerujemo kako će narednih godina također postati 'klasik na našim ulicama'.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: žuto odijelo (sako 399,90 kuna, hlače 229,90 kuna),   zeleno odijelo (sako 549,90 kuna, hlače 299,90 kuna), magenta odijelo (sako 399,90 kuna, hlače 229,90 kuna)

 
 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!