Native sadržaj

Naše influencerice pokazale su kakve cipele biraju za ovo proljeće

  • Planet obuća ima za nas nove predivne modele koje su nam pokazale domaće influencerice
  • Peta Instagram Story revija Planet obuće odigrala se pod sloganom “Probudimo sunce” sa željom da novim modelima unesemo više radosti, sunca i veselja u naš život
  • U novoj kolekciji za svakoga ima ponešto, od street style tenisica, balerinki do elegantnih štikli kako bismo zasjale i u dnevnim i u večernjim izdanjima

Planet obuća predstavila je modele iz nove proljetno-ljetne kolekcije koje su nam pokazale domaće influencerice. Naime, Planet obuća organizirala je “5. Instagram story reviju”, koja je okupila naše poznate modne influencerice: Mateu Frajsberger (@click4chic), Petru Mamić (@skitnica), Siennu Anu Belić (@siennabelic) i Donnu Lugonju Petković (@donna.bombonna).

Instagram story revija Planet obuće “Probudimo sunce”

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Influencerice su predstavile novu kolekciju

Peta instagram story revija Planet obuće odigrala se pod sloganom “Probudimo sunce” sa željom da oslobodimo svoju unutarnju fashionisticu i obasjamo ju novim fantastičnim modelima iz Planet obuće te unesemo više radosti, sunca i veselja u naš svakodnevni život.

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Plave balerinke iz nove kolekcije

Influencerice su reviju izravno prenosile online, na svom Instagram Storyju, noseći modele iz nove proljetno-ljetne kolekcije Planet obuće. Svaka od njih predstavila je 2 stajlinga, od kojih je prvi sportsko/casual, a drugi trendy/elegantan, te pokazala kako najbolje iskombinirati modele iz nove kolekcije Planet obuće s prikazanim outfitom.

Za svakoga ponešto

Bilo da si više sportski tip koji voli casual stajlinge i obuću, ili pak naginješ trendi stilu Planet obuća u svojoj novoj kolekciji ima ponešto za svakoga.

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Balerinke iz nove kolekcije

U novoj proljetno-ljetnoj kolekciji potraži prekrasne modele “Ella style” balerinki idealne za sve svakodnevne prilike, od poslovnih, dnevnih pa do večernjih.

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Raznovrsan izbor štikli u kolekciji Planet obuće

 

Ako se spremaš za poslovni sastanak u kojem želiš izgledati veoma elegantno ili pak za večeru s prijateljima savršen izbor su “Nina fashion” štikle na tanku ili blok petu u kojima ćeš biti spremna  za osvajanje modnih vrhunaca.

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Pastelne tenisice iz nove kolekcije

Kada ideš u laganu šetnju i želiš lagane i ugodne tenisice u proljetno-ljetnoj kolekciji postoji mnogobrojan izbor atraktivnih street style tenisica povišenih ili niskih potplata.

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Trendy casual tenisice iz nove kolekcije

Također možeš izabrati koja boja ti najviše odgovora, klasične bijele, crne ili one u pastelnim bojama, savršene za proljeće. 

 | Autor: PR/Planet obuća PR/Planet obuća Torbe iz nove kolekcije

A kako bi upotpunila svoj stajling, potraži i odličan izbor modnih casual torbica za posao i grad, velike i prostrane maksi torbe kolorističkog dizajna, te atraktivne male torbice neobičnog i zanimljivog dizajna, za moderan mladenački stajling.

Sve modele koje su nosile influencerice, kao i cijelu proljetno-ljetnu kolekciju potraži u prodavaonicama i na webshopu Planet obuće.

Photo: PR/Planet obuća

Komentari 0