Moda
Ulična moda

Kakva mačka! Atraktivna prolaznica špicom je prošetala u kratkom kombinezonu i 'ludim čizmama'

  • Temperaturu na zagrebačkoj špici svojom je smjelom modnom kombinacijom dodatno povisila atraktivna prolaznica
  • Za ovu priliku odjenula je ultra kratki, crni sportski kombinezon čiji dizajn potpisuje popularni domaći kreator Juraj Zigman
  • Pažnju su privukle i neobične visoke čizme u kojima je zmijski uzorak spojen s paletom duginih boja

Sunčani travanjski vikend je na zagrebačke ulice izmamio mnoge stanovnike (i njihove goste), a među prolaznicima u centru grada nismo mogli ne primijetiti mladu damu u atraktivnoj modnoj kombinaciji. Ona je za subotnju špicu odlučila odjenuti ultra kratki crni sportski kombinezon čiji dizajn potpisuje poznati domaći kreator Juraj Zigman. Stranice njegovog modnog brenda otkrivaju kako cijena ovog atraktivnog modnog komada iznosi 750 kuna.

Ulična moda | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima U ovako osebujnoj haljini ova prolaznica nije mogla proći nezamijećeno. A svidio nam se i praktični detalj Rubrika Moda Moda

Osim ultrakratkog kombinezona, pažnju su plijenile i efektne čizme u kojima je zmijski uzorak spojen s paletom duginih boja. Pod nazivom 'rainbow boots', sličan par visokih čizama pronašli smo u ponudi brenda Fashion Nova, a za njega je izvorno bilo potrebno izdvojiti oko 280 kuna.

Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne?

Cjelokupni 'look' su upotpunila dva jednostavna modna detalja - crna kožna ručna torbica i sunčane naočale s predimenzioniranim okvirima. A koji su to modeli sunčanih naočala apsolutni 'must have' ove proljetne sezone, možeš saznati upravo ovdje. Ono što je najbolje jest da cijena izdvojenih artikala ne prelazi 180 kuna.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

 

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!