Moda

Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne?

  • Cipele obožavamo u svim oblicima i bojama, no ipak uvijek nekako imamo jedne najdraže
  • Na to koji ćemo model tako često birati može utjecati i naš horoskopski znak
  • Provjeri koje cipele ti sugeriraju zvijezde ovisno o tome pripadaš li zemljanom, zračnom, vatrenom ili vodenom horoskopskom znaku

Naš horoskopski znak puno nam govori ne samo o našem karakteru i dobrobiti, već i o našem modnom ukusu. Zvijezde nam također mogu pomoći u pronalaženju pravih cipela. Često pitamo zvijezde koji su nam najbolji dani u mjesecu, s kojim se znakovima najbolje slažemo, no one nam mogu otkriti i kakve cipele će nam biti omiljene. Pogledaj koje su cipele za tebe prema horoskopskom znaku!

Možda vas zanima Ravne sandale koje ćemo obožavati ove sezone jer su najudobnije Rubrika Moda Moda

Zemljani znakovi Jarac, Bik, Djevica: čizme

Jarac, Bik i Djevica poznati su po svom "prizemnom" stavu, ali uvijek mora biti funkcionalan, jednostavan, ali i elegantan. Čizme su stoga ono što najbolje odgovara našim dragim zemaljskim znakovima. Također, brzo se oblače i možeš ih nositi na različite načine - bilo sportski, šik ili udobno što je sjajan izbor za zemljane znakove. Uz to, s čizmama si stvarno prizemljena. Pogledaj koji će modeli savršeno pristajati zemljanim znakovima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (249,90 kuna),  Mango (349,90 kuna), Mango (449,90 kuna)

I špagerice su se vratile u velikom stilu! S razlogom obožavamo ove udobne ljetne cipele

Zračni znakovi Vodenjak, Blizanci, Vaga: otkačene natikače

Oni uvijek imaju glavu u oblacima, što u konačnici ima smisla: oni su kreativni umovi među horoskopskim znakovima i pioniri kada su u pitanju trendovi. Idealne cipele za njih stoga su vrlo popularne natikače koje dolaze u mnogo otkačenih verzija: prozračne, umjetničke i neobične. Cipele zrače modnom osviješćenošću i daju svakom izgledu ono određeno! Jeste li i ti zračni horoskopski znak ili ti se jednostavno sviđaju ovakve cipele?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarijus (179,90 kuna),  Zara (199,90 kuna), Zara (199,90 kuna)

Ljetne cipele Možda vas zanima Lista ljetnih cipela koje ćeš posvuda viđati - neki modeli bi te mogli iznenaditi! Rubrika Moda Moda

Vatreni znakovi Ovan, Lav, Strijelac: uvijek visoke potpetice

Nećemo se iznenaditi, vatreni znakovi vole, naravno, ekstravagantno i neobično, ništa im nije previše otmjeno, previsoko ili prešareno. Riječ "obično" nije u riječniku ove trojice horoskopskih znakovi uopće. Postaje nam vrlo jasno: Ovan, Lav i Strijelac naše su djevojke s visokom potpeticom! Savršeno se osjećaju u vrtoglavim potpeticama, a ova tri glam horoskopska znaka upotpunjuju svaku kombinaciju i svojim samopouzdanjem.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (259,90 kuna),  Zara (299,90 kuna), Resrved (199,90 kuna)

Vodeni znakovi Ribe, Rak, Škorpion: tenisice

Oni su pravi avanturisti - ako pripdaš jednom od ovih znakova, nikada ne miruješ, ponekad ideš na kampiranje, zatim na planinarenje, a sljedeći put te možemo zateći kako učiš surfati. Što znači da je idealna cipela za Ribe, Rakove i Škorpione sportska cipela! Tenisice donose avanturizam na planine, plaže i šume i to brzo, udobno i ležerno! Pogledaj koje ćeš još modele cipela voljeti ako pripadaš jednom od ova tri avanturistička znaka!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (99,90 kuna),  Zara (349,90 kuna), Zara (349,90 kuna)

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!