Moda

I špagerice su se vratile u velikom stilu! S razlogom obožavamo ove udobne ljetne cipele

  • Kada su ljetne cipele u pitanju, čini se kako će 2021. godina proći u znaku povratka zaboravljenih trendova
  • Nakon klompi i cipela s malim potpeticama, u modni žižu se vraćaju i špagerice, poznate i kao platformke
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i za tebe izdvojile modele ovih ljetnih cipela čiji će povratak razveseliti mnoge dame

Premda je travanj tek započeo, mi smo u mislima već u ljetu! Upravo zbog toga s velikim zanimanjima pretražujemo trendove za koje vjerujemo kako će vladati u narednim mjesecima. Priznajemo kako već maštamo o novim ljetnim cipelama s kojima ćemo obogatiti naše kolekcije. Pretraga aktualne ponude obuće vodećih high street brendova otkrila nam je kako će ljeto pred nama biti obilježeno povratkom još jednog omiljenog modela cipela - špagericama.

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo

Možda vas zanima 5 pari cipela koje bi svaka žena koja ima više od 40 godina trebala imati u ormaru Rubrika Moda Moda

Riječ je o sandalama s povišenom punom petom, koje su u modnom žargonu poznate i pod nazivom 'platformke'. Budući da je riječ o vrlo udobnim, a istovremeno i efektnim primjercima obuće, ne čudi što ih mnoge dame svrstavaju u omiljene modele ljetnih cipela.

Male petice "ružan" su trend koji vlada proljetnim i ljetnim kolekcijama

Premda ih učestalo nalazimo u ponudi ljetne obuće, posljednjih su sezona gurnute u pozadinu te su zastupljene s tek nekoliko pari. Primjetno je kako 2021. godina donosi povratak omiljenih trendova koji uspješno spajaju moderan izraz i udobnost, pa su svoj put ka policama uz klompe i cipele s malim potpeticama ponovno pronašle i špagerice.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Stradivarius (229,90 kuna), Pull&Bear (229,90 kuna)

Trenutno su najzastupljeniji modeli špagerica koji su u aktualnoj ponudi zavedeni i pod nazivom povišene espadrile. Dosita, idealan je to opis ovog modela. Ove crne ljetne cipele krasi povišena puna peta od rafije i kvadratni vrh, a tu su i efektne trake od tkanine koje omogućuju vezanje oko gležnja.

Ova pletena torba bila je hit prošlog ljeta, a sada se vratila kao i njezine brojne "kopije"

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Mango (349,90 kuna), H&M (230 kuna)

Uz njih su dostupne i modeli izvedeni u svjetlijim nijansama. Uz one koji omogućuje vezanje oko gležnja tu su i one koje krasi kopča koja omogućava veću stabilnost. Nažalost, ljetne cipele nas nerijetko mogu i nažuljati, a ovdje možeš otkriti sjajan trik uz pomoć kojeg taj problem rješavaju svjetske zvijezde.

Možda vas zanima 4 modela cipela koja ćemo posvuda viđati ovo proljeće - koji ti je najljepši? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Stradivarius (229,90 kuna), H&M (oko 380 kuna), Mango (349,90 kuna)

Osim zatvorenih špagerica, aktualna ponuda donosi i rastvorene modele poznate i kao sandale s povišenom platformom koje su ukrašene trakama. Vjeruje se kako će upravo ovaj model ljetnih cipela uskoro zagospodariti ponudom obuće. Mi nemamo ništa protiv, a ti?

Photo: Shutterstock

Komentari 0