Moda

4 modela cipela koja ćemo posvuda viđati ovo proljeće - koji ti je najljepši?

  • Hura, stižu nam nove proljetne kolekcije cipela u trgovine!
  • Modeli su raznovrsni i nema sumnje da ćeš pronaći nešto baš po svom guštu
  • Dobro smo pregledali novu kolekciju brenda Jenny Fairy 'New Romantics' i pronašli super trendi modele  

Ne znamo kako ti, ali mi, kada je riječ o dolasku novih modnih kolekcija, prvo želimo vidjeti one s cipelama. Proljetnima se posebno veselimo jer znamo da nas, nakon uglavnom tamne i zatvorene zimske obuće čekaju raznovrsni, živopisni modeli. Već s prvim pogledom na ovosezonske kolekcije vidimo da modeli spajaju udobnost i ljepotu, a visoke potpetice se, nakon dominacije ravnih potplata, vraćaju na velika vrata.  | Autor:

Istražili smo novosezonske trendove koji predviđaju da su sandale s jednim remenom, balerinke, tenisice i cipele s mrežom na vrhu lista želja fashionistica, a takve modele smo pronašli u novoj kolekciji 'New Romantics' brenda Jenny Fairy. Preporučujemo da i ti baciš pogled na ove ljepotice i uživaš: 


Sport susreće modu 


Zanimljivo je pratiti posljednjih godina kako se trendovi u modelima tenisica izmjenjuju, a ove proljetne sezone posebno nam se sviđaju one u jarkim i pastelnim bojama. Dakako, bijele i crne ostaju u trendu i uvijek je dobro znati da možeš računati na jedan takav par tenisica, ali zanimljivi su nam modeli u bojama - od onih jarkih do neutralnih, a nismo mogli ne zamijetiti bež moment u svijetu tenisica, bilo da je osnovna boja ili se pojavljuje samo kao detalj na obući. Palac gore!

 

Sandale koje ne silaze s trona

Elegancija i silne mogućnosti kombiniranja odlikuju ovaj model sandala koji je prije nekoliko godina zasjeo na tron najpoželjnijih i, kako se čini, neće još neko vrijeme silaziti s njega - što nam je iznimno drago. Sandale s remenom svakoj će tvojoj kombinaciji dati dozu elegancije, bez obzira nosiš li je sa suknjom, haljinama ili hlačama, a mi ih jako volimo i u kombinaciji s običnim trapericama kad outfit treba malo 'podignuti'. U slučaju da ti je promaknulo kako je za ovu sezonu jedan od vodećih modnih trendova metalik, predlažemo ti da spojiš ova dva hita sezone i ove godine odabereš blještave sandale.    

 

Cipele i mreža se vole

Iako mrežaste čarape nisu baš u modi i teško da biste nas ovih dana nagovorili da ih nosimo, cipele s mrežom itekako smo prigrlili. Salonke, sandale, gležnjače... svi modeli obuće ove se sezone savršeno sljubljuju s ultramodernim mrežastim detaljem. Iako se mogu naći u raznim bojama, mi bismo se držali klasike - s crnim ili bež modelom ne možeš pogriješiti. Lako se kombiniraju i idu uz gotovo sve, ali, malo upozorenje: ako uz njih baš moraš nositi čarape, neka budu prozirne najlonske, i obavezno u boji kože. 

 

Klasik koji ne blijedi

Ma što tko govorio, malo koja žena bi se odrekla balerinki, najdražih cipela Audrey Hepburn i klasika koji svakom našem outfitu podari dašak romantične ženstvenosti. Ovo proljeće napravi stilski iskorak i nemoj odabrati crne već umjesto njih igraj na sigurnu kartu s bež modelom, ili, još bolje, malo se poigraj s bojom - jarkom crvenom ili nježnoroza, iznenadit ćeš se uz koliko se drugih nijansi tvog outfita one mogu odlično spojiti. 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leaona

    Sandale