Moda

Ova prolaznica nije oklijevala s bojama i uzorcima. Kako ti se sviđa njezina luckasta kombinacija?

  • Za početak, ono "luskastap" mislimo u najpozitivnijem smislu...
  • Cijenimo kreativnost, originalnost i svaki odmak od već sto puta viđenog
  • A čini nam se da se ova Splićanka baš dobro zabavljala slažući kombinaciju za šetnju gradom

Bura i poluoblačno vrijeme nisu omeli Splićane u šetnji proteklog vikenda, a ni Splićanke da se dotjeraju. Kombinacija koja nikako nije mogla na rivi proći nezamijećeno ova je vesela, zabavna, šarena kombinacija - razvedrila je čak i oblačan, sivi dan na moru. Otkud da uopće krenemo? Sve pršti od boja i uzoraka, a na prvi pogled čudne kombinacije stapaju se u sasvim logičnu cjelinu.

Možda vas zanima Mija Kovačić vs. Ida Prester: dva osebujna stajlinga i dvije skrivene poveznice poznatih voditeljica Rubrika Moda Moda

Bijela majica na krupne točkice, odjevena je na suknju sa stripovskim printom na kojem su glavni likovi oni iz Ulice Sezam, Elmo, Bert i Ernie. Duhovit komad. Gore zagasito narančasta čupava bundica, ispod nje neonski zelena vestica, a na nogama kao ciklama ružičaste niske čizme. Iz kojih kao zgodan detalj proviruju čipkaste čarape!

A kad smo kod detalja, ni bijela torbica nije "obična". I ona je čupava, sastavljena od malih komadića tkanine, ali ne upada toliko u oči kao velike žuto-zeleno-crvene naušnice od plastike i tila. Sunčane naočale su pak blijedo ljubičastih okvira. Ruž je crveni, lak na noktima tirkizan...

Što da kažemo? 

 | Autor: Pixsell/Miroslav Lelas Pixsell/Miroslav Lelas

U ovako osebujnoj haljini ova prolaznica nije mogla proći nezamijećeno. A svidio nam se i praktični detalj

Možda samo to da modu tako i treba tretirati. Ako nam nije zabavna, ne potiče kreativnost i inspirira nas da se poigravamo s komadima i kombinacijama onda nije užitak kakav bi trebala biti. Kako se tebi sviđa ova kombinacija?

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

 

Photo: Pixsell/Miroslav Lelas
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!