Moda
Sunčane naočale

Sunčane naočale su 'must have'. Odabrali smo sjajne modele do 180 kuna iz aktualne ponude

  • Napokon su nam stigli sunčani dani, a to označava i da su naočale za sunce postale naš vjerni suputnik
  • Zanimalo nas je koji trendovi vladaju u svijetu sunčanih naočala pa smo zavirili ua aktualnu ponudu high street brendova
  • Od naočala za filmske dive do onih s retro prizvukom - imamo sve novitete, a njihova cijena ne prelazi 180 kuna

Poslovica kaže da torba glavu čuva, a mi bismo mogli dodati kako sunčane naočale čuvaju lice (i vid, naravno). Riječ je o praktičnom modnom dodatku bez kojeg su mjeseci pred nama nezamislivi. A da moderan par naočala za sunce ne mora pratiti i paprena cijena pokazuju nam artikli koje smo pronašli u aktualnoj ponudi vodećih high street brendova.

Možda vas zanima Nošenje sunčanih naočala čini nas privlačnijima: evo 4 znanstveno utemeljena dokaza Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Primjeri sunčanih naočala iz aktualne ponude

Primjeri: Pull&Bear (79,90 kuna), Stradivarius (79,90 kuna), Zara (119,90 kuna)

Već letimičan pregled stranica najpopularnijih brendova ulične mode otkriva nam kako će ljeto pred nama obilježiti povratak naočala s decentnim metalnim okvirom. Riječ je o nenametljivom modelu koji odiše 'retro vibrom'. Uz klasične okrugle i pravokutne modele, aktualna ponuda krije i one asimetričnih oblika. Sjajan je to spoj za sve one koji vole pomaknutu klasiku!

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Primjeri sunčanih naočala iz aktualne ponude

Primjeri: Bershka (79,90 kuna), Mango (169,90 kuna), Mohito (99,90 kuna)

Za ljubiteljice mode: koje će sunčane naočale u 2021. godini biti IN, a koje OUT

Pjevač Mika u jednom od svojih najvećih hitova pjeva kako bi volio biti baš kao Grace Kelly, a mi vjerujemo kako bi mu u tome od velike pomoći bile i ove naočale. Možda vizualno ne bi ostavile isti dojam, ali svakako bi nam mogle pomoći u tome da se osjećamo kao filmska diva. Veliki okviri ponovno vladaju modnom scenom, a osim uvriježenih crnih nijansi, nećeš pogriješiti ni ako se odlučiš na sunčane naočale s okvirima u jarkim bojama.

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Primjeri sunčanih naočala iz aktualne ponude

Primjeri: Reserved (79,90 kuna), Zara (179,90 kuna), Mango (129,90 kuna)

Možda vas zanima OK, kad govorimo o dizajnerskim sunčanim naočalama, čini se da imamo pobjednika za 2021. Rubrika Moda Moda

Ipak, ako bismo samo jedne naočale trebali izdvojiti kao apsolutni hit, onda bi to mjesto pripalo onima čiji okvir imitira izgled kornjačevine. Riječ je o naočalama s okvirima mahom izvedenima od acetata, termoplastičnog materijala koji u ovoj formulaciji daje karakterističan narančasto-crni odsjaj. Ne dvojimo kako će mnoge naše čitateljice odabrati upravo ovaj osebujni uzorak! A kako odabrati idealan model naočala prema obliku lica saznaj ovdje.

 | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Primjeri sunčanih naočala iz aktualne ponude

Primjeri: Pull&Bear (79,90 kuna), Stradivarius (79,90 kuna), Mango (169,90 kuna)

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram @brittanyxavier
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!