Moda

Za ljubiteljice mode: koje će sunčane naočale u 2021. godini biti IN, a koje OUT

  • Uz cipele i torbe, sunčane naočale su nam omiljeni modni dodatak 
  • Trendovi sunčanih naočala mijenjaju se svake godine
  • Otkrit ćemo ti koje modele ćemo nositi ove godine (što ne znači da više ne volimo one od prošle godine)

Sunčane naočale ne štite samo naše oči od štetnog UV zračenja – s njima se brzo i jednostavno može stilizirati bilo koji izgled. Od zaigranog do glamuroznog do supercool, sve je moguće. Kako bi se sunčane naočale savršeno slagale s odjećom 2021. godine, reći ćemo ti kojim modelima se posebno radujemo i koje sunčane naočale bi trebali ostaviti u ladici do neke nove prilike.

IN: neonske sunčane naočale - OUT: bijele sunčane naočale

Što se tiče boja, odjeća će 2021. godine biti malo jednostavnija, dok će sunčane naočale biti upečatljivo šarene. Već smo pisali o novom trendu neonskih boja u modi, pa se to produžuje s odjeće i na okvire sunčanih naočala. Upadljive sunčane naočale u svijetlim neonskim bojama zamjenjuju jednostavne, bijele modele iz prošle ljetne sezone i vrlo su popularne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Možda vas zanima Guccijeve nove naočale uvrnutih okvira koštaju 4700 kuna i rasprodane su. Mnogi se pitaju tko je to kupio!? Rubrika Moda Moda

IN: retro sunčane naočale - OUT: tanke mikro sunčane naočale

Trend sunčanih naočala, koji ove godine ne možemo izbjeći i kojem se već radujemo, privlačni su i upadljivi modeli u retro stilu. Od kružnog, uglatog do ovalnog - sve je dopušteno, sve dok nas vizualno podsjećaju na prošla modna vremena. Uske sunčane mikro naočale previše su suvremene. Zato ih ove godine radije ostavi u ladici.

IN: sunčane naočale u grunge stilu - OUT: avijatičarske sunčane naočale

Do sada su sunčane avijatičarske naočale, poznate i kao aviator naočale, bili pravi izbor uz ležernu odjeću. Međutim, 2021. godine bi ih trebalo spakirati i pospremiti za neka druga vremena (jer, kao i sve, vratit će se kad tad) te zamijeniti tamnim, uglatim sunčanim naočalama u grunge stilu. Vizualno podsjećaju na punk i rock stilove 70-ih i već su vrlo tražene među ljubiteljima mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Photo: Pinterest

Komentari 0