Moda

Guccijeve nove naočale uvrnutih okvira koštaju 4700 kuna i rasprodane su. Mnogi se pitaju tko je to kupio!?

  • Brojni svjetski modni brendovi često imaju komade za koje nismo sigurni je li se to netko šali?
  • Pa je tako ova modna kuća, nakon što je rasprodala poderane najlonke od 1235 kuna, predstavila i neobičan okvir naočala
  • Riječ je o modelu koji izgleda kao da naopako stoji, a cijena im je oko 4649 kuna

Veliki broj svjetskih modnih kuća iz kolekcije u kolekciju imaju komade koji se vrlo brzo nađu na listama najtraženijih, a postanu i predmet rasprava. Ovog puta tu je ulogu dobila talijanska modna kuća Gucci koja nas je opet iznenadila zanimljivim modnim dodatkom. Nakon što su se prije nekoliko mjeseci rasprodale njihove poderane najlonke čija je cijena bila više od tisuću kuna, ovaj put na red su došle sunčane naočale. 

Možda vas zanima Rasprodale su se poderane Gucci najlonke čija je cijena bila 1 235 kuna Rubrika Moda Moda

Radi se o mačkastom modelu koji izgleda kad da je preokrenut naopako. No tu se ne radi o samo takvom predstavljanju, kao što Zara ima na svojim stranicama, već o stvarnom modelu, odnosno okviru sunčanih naočala.

 | Autor: Gucci Gucci

Mnoge je iznenadila i njihova cijena od 755 dolara, to jest oko 4650 kuna. Ovaj crno - bijeli model sa žučkastim staklima trenutno je rasprodan, a u opisu im piše da je riječ o nekonvencionalanom model mačkastih okvira nadahnutom pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća.

Možda vas zanima Balenciaga ima vrlo čudne tenisice na petu od 8.000 kn, bi li ih ti nosila? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Gucci Gucci

Nismo puno trebali čekati da ove naočale postanu glavni predmet šala na društvenim mrežama, a mnogi su pisali kako im stvaraju nelagodu. Oglasili su se i optičari iz britanske tvrtke Specsavers koji su prvo napisali - "Gucci, moramo razgovarati", a zatim su dodali fotografiju uz koju su napisali da su "popravili" naočale. 

Mnogima nije jasno zašto se ova modna kuća odlučila za ovakav dodatak, a jedan komentar je to sažeo ovako -"Pitam se hoće li Gucci ikad prestati razmišljati na način da samo zato što nešto mogu napraviti, ne znači i da bi trebali"

 

 

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Gucci

Komentari 0