Moda

Rasprodale su se poderane Gucci najlonke čija je cijena bila 1 235 kuna

  • Gucci je prije desetak dana predstavio najlonke čije je cijena 190 dolara, odnosno 1 235 kuna
  • Posebno je sve začudilo to što je riječ o modelu koji izgleda poderano, a unatoč tome rasprodale su se u rekordnom roku
  • Mnogi korisnici društvenim mreža pitaju se tko bi to kupio te predlažu uradi sam modele za mnogo manje novaca

Navikli smo već da mnogi poznati brendovi pod novim predstavljaju odjeću i obuću kakvu smo nosili kao djeca, ali i onakvu kakva je izgledala nakon višesatnog igranja u parku. Naravno, njihove cijene su u tom slučaju nekoliko desetaka puta veće, a upravo je jedan takav primjer prije desetak dana naišao na zgražanje korisnika društvenih mreža. 

Možda vas zanima Gucci prodaje prljave tenisice, a traperica s mrljama od blata za 2774 kuna su rasprodane Rubrika Moda Moda

Naime, talijanska modna kuća Gucci predstavila je najlonke koje izgledaju poderano, a od cijene se mnogima zavrtjelo u glavi. Uz ovaj model se nalazi cijena od 190 dolara, to jest 1 235 kuna. No, ono što je iznenadilo još više od same cijene je činjenica da su se rasprodale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

Prodavale su se na internet trgovini SSENSE, a u njihovom opisu je pisalo da im je sastav 10 posto elastina te 90 poliamida te da na elastičnom završetku imaju utkani logo brenda. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Kao što je i bilo za očekivati, korisnici društvenih mreža pitaju se tko ih je uopće kupio, ali i predlažu kako da same napravimo isti takav model. Vrlo je vjerojatno da nam njihovi tutoriali ne trebaju jer je sigurno svaka od nas barem jednom zapela za nešto i izvukla očicu te dobila iste takve najlonke, ali ne namjerno. 

Možda vas zanima Nema bacanja! Pokidane hulahopke možeš super upotrijebiti na ovih 10 načina Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ljudska glupost nema granica