Moda

Gucci prodaje prljave tenisice, a traperica s mrljama od blata za 2774 kuna su rasprodane

  • Navikli smo da se na stranicama sa luksuznim odjevnim komadima i obućom prodaju pomalo bizarni predmeti
  • Jedan od takvih noviteta koje smo pronašli su traperice s (lažnim) mrljama od blata i tenisce koje izgledaju kao da je vrijeme da se bace
  • Traperice su rasprodane, a cijena im je bila 2774 kuna, dok tenisica još ima u prodaji po cijeni 5119 kuna

Navikli smo da brojne poznate marke odjeće prodaju basic komade po cijenama od kojih nam se vrti u glavi te se u njihovoj ponudi vrlo često mogu naći i pomalo bizarni komadi. Ono što je posljednjih dana zaokupilo pažnju su upravo dva komada koja bi tvoja baka odmah stavila u perilicu rublja. Već možeš pretpostaviti da se radi o, na prvi pogled, stvarima koji izgledaju prljavo. 

Prvo su nam u oči upale Gucci tenisice iako su s ovim trendom već neko vrijeme upoznati ljubitelji Golden Goose tenisica. Naime, radi se o trendu prljavih tenisica. Dok neki svoje bijele tenisice čuvaju i čiste od svake mrlje, drugi se odlučuju za kupovinu upravo takvih tenisica. Radi se o modelu 'Screener leather' čija je cijena 690 eura, odnosno 5119 kuna.  Tenisice imaju prepoznatljive Gucci boje - zelenu i crvenu te logo. 

 | Autor: Gucci Gucci

Osim klasičnog modela, postoje još tri modela kojima su dodani detalji, a samim time im se cijena povećava. 

 | Autor: Gucci Gucci
Tenisice s kristalnim lance 8897 kuna, tenisice s trešnjicama 7265 kuna, tenisice s jagodama 5857 kuna

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Drugi vrlo zanimljiv modni komad su traperice koje smo pronašli na web shopu Nordstrom. Muški model traperica pod nazivom 'Barracuda Straight Leg Jeans' trenutno je rasprodan, a prodavao se po cijeni od 425 dolara, to jest 2774 kuna. 

 | Autor: Nordstrom Nordstrom

Ne možemo se oteti dojmu da nas podsjećaju na hlače koje nosimo za po doma i u kojima obavljamo sve poslove kad 'finije' hlače ne želimo zamazati. A i ne izgleda nam kao neki inovativni dizajn jer je većina nas iz vrtića dolazila doma u takvim hlačama nakon cjelodnevnog igranja u parku. 

Možda vas zanima Stigla je nova kolekcija Pumica, a potpisala ih je Selena Gomez Rubrika Moda Moda
Photo: Nordstrom/Gucci

Komentari 0