Moda

Stigla je nova kolekcija Pumica, a potpisala ih je Selena Gomez

  • Selena Gomez dizajnirala je sportsku kolekciju u suradnju s Pumom
  • Kolekcija sadrži sportsku obući, odjeću i dodatke
  • Svi komadi iz kolekcije dostupni su na Amazonu i mogu se naručiti

Pjevačica Selena Gomez napravila je sportsku kolekciju u suradnji s poznatim brendom Puma. Kolekcija sadrži doslovno sve što je potrebno za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme - čarape, tenisice, sportske grudnjake, majice, tajice, dukseve, ruksake pa čak i sportsku haljinu. Sve izgleda jako privlačno i ne možemo sakriti oduševljenje time što je kolekcija sada dostupna na Amazonu i može se naručiti u Hrvatsku. Cijene proizvoda kreću se od otprilike od 90 pa sve do tisuću kuna
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUMA (@puma) on

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Zavirile smo u PUMA x Selena Gomez  kolekciju i izdvojile najbolje komade:

Tenisice

Kako jednostavno obožavamo tenisice, moramo priznati da su nas one najviše oduševile. Čini se da je Selena mislila baš na svaku od nas pa je napravila tri različita modela u tri različite boje, odnosno neboje - crnoj, bijeloj i sivoj. Crne tenisice zapravo su visoki model koji nema vezice. Odličan kontrast na ovim tenisicama čine logotipi i lanci u roza zlatnoj boji. Bijele tenisice u potpunosti su monokromatske, što ih čini odličnim izborom za baš sve sportske i casual kombinacije. Sive tenisice imaju prilično zanimljivu teksturu. Prevladava svijetlosiva nijansa, ali je u kombinaciji s nešto tamnijom sivom i bijelom bojom. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: bijele tenisice (od 390 kn do 742 kn), sive tenisice (od 718,35 kn do 1.044,65 kn), crne tenisice (od 549 kn do 783,75 kn)

*cijene ovise o veličini tenisica

Odjeća

U kolekciji odjeće također prevladavaju crna, bijela i siva boja, ali uz njih i bordo crvena. Svi su komadi prilično jednostavni, a osim za sportske aktivnosti, mogu se nositi i svakodnevno. Posebno bismo izdvojili duks. Sprijeda je potpuno jednostavan i sadrži samo Pumin logo, ali sa stražnje strane veoma je zanimljiv. Na leđima je napravljen print s glavom pume ukrašen cvijećem. Napisana je i poruka - "snažna iznutra i izvana"

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: tajice (od 333,20 kn do 522,50 kn), kratka majica (od 227,15 kn do 326,55 kn), duks (od 616,95 kn do 783,75 kn), haljina (od 685,65 kn do 979,70 kn)

*cijene ovise o veličini odjeće

Sportski dodatci

Što se tiče sportskih dodataka, prevladavaju jednake boje kao i kod odjeće - bijela, siva, crna i bordo crvena. Od dodataka kolekcija sadrži ruksak, sportsku torbu, različite modele čarapa i sportske grudnjake. Kod sportskih grudnjaka i čarapa naglasak je na mrežastim detaljima. Ruksak je veoma jednostavan i može poslužiti kao odličan modni dodatak u svakodnevnim kombinacijama, ne samo sportskim.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: sportski grudnjak (od 326,90 kn do 522,50 kn), ruksak (324,40 kn), sportski top s rukavima (od 342,70 kn do 391,85 kn), čarape (91,45 kn)

*cijene ovise o veličini sportskih grudnjaka

Photo: miss7/Shutterstock/PR

Komentari 0