Moda

Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine?

  • Godina je tek počela, a neonska odjeća već je postala najružniji modni trend
  • Mnoge poznate žene na velika vrata promoviraju napadno svjetleće boje
  • Kim Kardashian je čak i svoju djecu počela oblačiti u neonsku odjeću

Prošlo ljeto susreli smo se s povratkom neonske odjeće, a mnogima grozne svjetleće nijanse opet su se vratile na velika vrata. Poznate osobe, poput Belle Hadid i Hailey Bieber, obožavaju nositi neonsku odjeću za koju slobodno možemo reći da je ,,new black’’. Koliko je upadljiva i izazovna, toliko nas i zgraža. 

Ti ćeš sigurno biti u centru pažnje odlučiš li se kopirati Blake Lively, koja je još 2018. godine, stigla na promociju novog filma ,,A simple favour'' u Versace reflektirajućem odijelu, uz koji je nosila još i pleteni top iste boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Ne bi trend bio trend da ga ne nose sestre Kardashian - Jenner, njima se ova boja toliko svidjela da ne izlaze iz nje, a miljenica Kim počela je čak i svoju djecu oblačiti u neonsku odjeću. Tako možemo slobodno zaključiti da je ona postala glavna ambasadorica najružnijeg modnog trenda.

Osim njih reflektirajuću odjeću nose na razne događaje i pjevačica Ciara te glumica Sarah Paulson.

S druge strane, imamo i prepoznatljivi stil Billie Eilish, koja obožava neonski izgled, što smo mogli primijetiti i na njenoj boji kose. Njoj se ovaj trend odlično uklopio u garderobu, ali je li ovaj put ipak malo pretjerala, zaključi sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako sve navedene zvijezde mogu nositi ovu boju na izrazito moderan način možda će s vremenom i prestati biti najružniji trend godine, a na tebi je da ga isprobaš. Sretno s vrištećom neonskom bojom!

Photo: None

Komentari 0