Moda

Modno usklađeni dvojac zasjao je na špici. Pažnju je plijenila torba o kojoj sanjaju mnoge žene

  • Pomno usklađena modna kombinacija ovo dvoje prolaznika objektivom uhvaćenih u šetnji središtem Zagreba nije prošla nezapaženo
  • Glavne zvijezde njihovih stajlinga bili su komadi od trapera koje su uparili uz jednostavne, ali efektne odjevne predmete poput kožne jakne i basic crne majice
  • Odabrane modne kombinacije upotpunili su komadima s dizajnerskim potpisom. Tako je prolaznica odabrala torbu koju bi mnoge poželjele u svojoj kolekciji

Lijepo vrijeme mnoge je građane ovoga vikenda izmamilo na gradske ulice, a središtem Zagreba prošetao je i par čiji je modni odabir privukao našu pozornost. Priložena fotografija otkriva kako su predstavili pomno razrađene modne kombinacije u kojima su malo toga prepustili slučaju.

Pomno osmišljen stajling: ova je prolaznica svoju kombinaciju uskladila do najsitnijih detalja

Prolaznica je odlučila odjenuti usku traper haljinu midi dužine koju je uparila s kraćom, crnom kožnom jaknom. Odabrana haljina sjajno demonstrira elegantno lice trapera te zorno pokazuje kako komadi od ovog materijala ne moraju biti lišeni ženstvenosti. Ujedno, riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i pro(ljetne) garderobe.

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Atraktivni par svojom je modnom kombinacijom plijenio pozornost na zagrebačkoj špici Rubrika Moda Moda

Profinjenom dojmu ove modne kombinacije svakako su pridonijeli i elegantni modni detalji, poput dizajnerske mačkastih sunčanih naočala i kratkih čizmica od brušene kože. Cjelokupni stajling upotpunjen je dizajnerskom torbicom koju bi mnoge žene voljele imati u svojim ormarima. Riječ je modelu '2.55', torbi koju je legendarni kreator Karl Lagerfeld redizajnirao 1983. godine.

Službene stranice ovog prestižnog francuskog brenda otkrivaju kako cijena klasičnog crnog modela iznosi 5550 funti, što je približno 48.300 kuna. Ujedno, riječ je o jednoj od četiri dizajnerske torbice u koje se najviše valja investirati. Preostale možeš provjeriti upravo ovdje.

Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

Jedna od osnova postizanja usklađenog 'looka' je uparivanje boja pa tako ni prolaznik u svom modnom odabiru nije odstupao od komada koji prate zadanu bež-plavo-crnu shemu. Efektne traperice je spojio s jednostavnom crnom majicom kratkih rukava, a našla se tu i prigodna bež sportska majica, nošena nonšalantno prebačena preko ramena. Stajling je upotpunjen bijelim tenisicama s crnim akcentom, modelom čiji dizajn potpisuje modna kuća Valentino.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!