Moda

Modna prognoza: za ove komade iz Zare predviđamo da će biti hit

  • Zavirile smo u novu Zarinu kolekciju
  • Baš ova 3 komada hrvatske modne blogerice već rado nose
  • Predviđa se da će biti jako popularni u nadolazećoj sezoni
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Priznajemo, Zara nas uvijek iznova oduševi svojom novom kolekcijom! No, uvijek se nekako posebno istakne nekoliko komada koji postanu apsolutni hit sezone. Zavirile smo u novu Zarinu kolekciju i izdvojile nama najzanimljivije komade. Naše poznate blogerice već ih rado nose pa smo nekako naslutile kako će upravo ti komadi biti glavni hit u nadolazećoj sezoni.  

Žuto odijelo

S dolaskom toplijih dana prevladavat će jarke i vedre boje, a "kraljica" proljeća svakako će biti žuta. Ova boja preplavila je Zarine dućane, no posebno se izdvojilo žuto odijelo, za kojim su poludjele brojne trendseterice. Žuto odijelo prigrlila je i naša poznata blogerica Adriana Đurđević, koja ga je nosila na putovanju u Milanu. Nosila ga je u kombinaciji s robusnim tenisicama, mini ruksakom i baker boy kapom. Nama je ovo čista petica!

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Adriana Đurđević nosi žuto odijelo iz nove Zarine kolekcije

Sako (599,90 kn), hlače (299,90 kn)

Mini torba za nošenje oko struka

Najpopularniji uzorak u ovoj sezoni svakako je bio animal print, a njegova popularnost nastavit će se i na proljeće. Zara je u novoj kolekciji izdvojila brojne torbe s različitim životinjskim uzorcima, a posebno se izdvojila smeđa mini torba za nošenje oko struka. Ova torbica ima uzorak zmijske kože, a blogerica Dora Predojević nosi je u kombinaciji s haljinom životinjskog uzorka u crvenoj boji. Iako se ova kombinacija čini nespojivom, nama se jako sviđa

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR Blogerica Dora Predojević nosi torbu sa životinjskim uzorkom

Torba (179,90 kn)

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

Haljina s naramenicama

Haljine s naramenicama već su ove sezone postale veoma tražene, no predviđamo kako će dolaskom toplijih dana biti omiljeni odjevni predmet svih ljubiteljica mode. Odličan su izbor jer se mogu kombinirati uz klasične majice, kratke ili duge, ali i uz košulje i bluze. Ovaj model haljine voli i Isabella Rakonić koja je nosi uz crnu rolku i u kombinaciji s bijelim visokim čizmama. Čizme se mogu zamijeniti i salonkama, tenisicama ili sandalama, a ukupni dojam ostat će jednako dobar. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Haljina (299,90 kn)

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0