Beauty

Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu?

  • Parfemi su savršen dar, no treba znati odabrati onaj pravi, a u tome ti mogu pomoći i zvijezde
  • Mirisi oslikavaju našu osobnost, raspoloženje i karakter 
  • Pronašli smo mirise koji odgovaraju karakteristikama horoskopskih znakova

Parfem ne ostavlja samo mirisni trag iza nas, nego oslikava i našu osobnost i raspoloženje. Upravo zbog toga potraga za savršenim parfemom nikada nije baš potpuno jednostavna. Prema tome, ako ne znaš odakle krenuti s potragom, provjeri koji ti parfem najbolje odgovara prema tvom horoskopskom znaku, a kako je uskoro i Valentinovo, znamo da te zanima i koji bi miris najviše odgovarao tvom muškarcu. Bez brige, istražili smo što kažu zvijezde i doznali što one kažu koji je pravi parfem za tebe, a koji za njega: 

Ovan 

Za nju: Armani Sì 

Žene rođene u ovom znaku pune su samopouzdanja, samouvjerene, energične i strastvene. Uvijek vole imati kontrolu, ali su u potpunosti nezavisne. One vole zavodljive parfeme koji će za njima ostaviti jak mirisni trag. Cvjetno-mošusne note parfema Giorgio Armani Sì koji je mirisni simbol moderne ženstvenosti im itekako odgovaraju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 399,90 kn (30 ml) - cijena prije: 499,90 kn

Za njega: Karl Lagerfeld for Him

Ovnovi ne vole nikakva pravila ni propise.U životu teže uzbuđenjima i neprestano su u potrazi za nekakvom akcijom. Često gledaju samo na sebe i vole biti u centru pažnje. Kada su parfemi u pitanju, vole intenzivne i muževne mirise poput parfema Karl Lagerfeld for Him

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 199,90 kn (30 ml) - cijena prije: 319,90 kn

Bik 

Za nju: Bvlgari Jasmin Noir

Pripadnice ovog znaka snažne su, oštroumne i pouzdane. Vole si ugoditi i za njih je idealan luksuzan parfem, primjerice, onaj koji sadržava mirisne note skupocjenog jasmina. Žene bikovi vole snažne parfeme, no ne jako upadljive, one koji koji odišu elegancijom i profinjenošću i imaju zavodljivu notu. Odgovara im parfem Bvlgari Jasmin Noir.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 334,90 kn (50 ml) - cijena prije: 559,90 kn

Za njega: Dolce & Gabbana The One For Men

Bikovi su muškarci koji su sigurni u sebe i koji se nemaju potrebu nikome dokazivati. Samouvjereni su i odmjereni. Uvijek znaju što hoće. Ne vole se isticati u društvu i zbog toga ne vole nametljive mirise koji bi skretali pažnju na njih, ali ne žele proći ni potpuno nezamijećeno. Vole parfeme drvenastijih, muževnijih kompozicija kao što je Dolce & Gabbana The One For Men.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 284,90 kn (30 ml) - cijena prije: 439,90 kn

Blizanci

Za nju: Dolce & Gabbana The Only One

Ove žene su veoma društvene, komunikativne, energične i uvijek su u pokretu. Žive ubrzanim načinom života i nerijetko se oslanjaju na svoju sreću. Odgovaraju im parfemicvjetnog mirisa koji imaju poseban šarm i koje mogu nositi svaki dan poput parfema Dolce & Gabbana The Only One.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - 399,90 kn (30 ml)

Za njega: Calvin Klein CK One

I pripadnici muškoga spola rođeni u ovom znaku otvorenog su duha, veseli i radoznali. Oni se ne mogu dugo zadržati na jednome mjestu jer su neprestano u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Obožavaju putovanja i upoznavanje nepoznatih krajeva. Njihovom duhu odgovaraju svježi i citrusni mirisi, poput onih u parfemu Calvin Klein CK One.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 299,90 kn (200 ml) - cijena prije: 499,90 kn

Rak 

Za nju: Ariana Grande Ari

Žene rakovi su veoma osjećajne i brižne, no s druge strane su i strastvene, maštovite i intuitivne. U jednom trenutku su tvrdoglave, dok su u drugom jako popustljive. Uz njihov karakter najbolje pristaju parfemi drvenastih nota i cvjetno-voćnog mirisa poput parfema Ari by Ariana Grande

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 159,90 kn (30 ml) - cijena prije: 269,90 kn

Za njega: Burberry Brit Rhythm for Him

Rakovi su pravi romantičari. Oni su veoma nježni, osjećajni i ljubazni, ali s druge strane imaju čvrst obrambeni stav prema ljudima koje dobro ne poznaju. Svojim parfemom žele dati do znanja da su kavaliri. Vole zavodljive, moćne kombinacije mirisa poput one u parfemu Burberry Brit Rhythm for Him

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 219,90 kn (30 ml) - cijena prije: 369,90 kn

Lav

Za nju: Hugo Boss Boss Ma Vie

Lavice su poznate po svojoj nježnosti. One su poput princeza - romantične, osjećajne i optimistične. One su gotovo uvijek vesele i nasmijane i zbog toga im savršeno odgovara razigrani parfem cvjetnog mirisa s voćnim podtonovima. One će obožavati parfem Hugo Boss Ma Vie, koji je inspiriran krhkošću ženske duše. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 289,90 kn (30 ml) - cijena prije: 449,90 kn

Za njega:  Davidoff Hot Water

Lavovi su muškarci koji vole biti zapaženi gdje god se pojave. Vole se nadmetati s drugima jer su svjesni svoje privlačnosti. Uživaju u dominaciji i zavođenju. Najbolji odabir za njih su parfemi uz pomoć kojih će se neće utopiti u masi. Mirisi snažnog, začinskog mirisa poput parfema Davidoff Hot Water su ono što im jako odgovara. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 249,90 kn (60 ml) - cijena prije: 419,90 kn

Djevica 

Za nju: Calvin Klein Eternity

Djevice su prave perfekcionistice. Jako su pedantne i paze na svaku sitnicu. Pune su pozitivne energije i društvene su, ali ne vole biti u središtu pozornosti. Uz njihovu osobnost najbolje pristaju romantični cvjetni mirisi kao što je Calvin Klein Eternity. Ovaj je parfem pogodan za svaki dan i nema nametljiv miris. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 239,90 kn (30 ml) - cijena prije: 369,90 kn

Za njega: Bvlgari Man In Black

Muški pripadnici ovoga znaka su veliki intelektualci - usmjereni su na posao i zaradu. Veliki su perfekcionisti i uvijek sve naprave kako treba. Prema ženama su jako pažljivi i ljubazni, a parfem koriste kao sredstvo pomoću kojega će ih osvojiti. Najradije biraju orijentalne i zavodljive parfeme kao što je Bvlgari Man In Black.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 254,90 kn (30 ml) - cijena prije: 429,90 kn

Vaga 

Za nju: Givenchy Ange ou Démon

Vage žele imati balans u svim segmentima svog života. Njima treba parfem koji će privući pozornost, ali neće biti nametljiv u prostoriji. Iako su odlučne i jake žene, vage su prave romantičarke. Upravo takav je i Givenchy Ange ou Démon. On ženama rođenim u ovom znaku osigurava traženu harmoniju. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 309,90 kn (30 ml) - cijena prije: 479,90 kn

Za njega: Armani Code

Muškarci rođeni u znaku vage veoma su druželjubivi i vole izlaske. Kada su u društvu, imaju potrebu uvijek ostaviti dobar dojam i zbog toga imaju visoke kriterije pri odabiru parfema. Najčešće biraju parfeme po kojima će svima biti prepoznatljivi. Odgovaraju im klasični i provjereni parfemi orijentalnih nota kao što je parfem Armani Code

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 299,90 kn (30 ml) - cijena prije: 399,90 kn

Škorpion 

Za nju: Pepe Jeans London

Škorpionke su omiljene u društvu. Vole pažnju i vole biti u središtu pozornosti. Veoma su samouvjerene i često naglašavaju svoj seksepil. Kada su parfemi u pitanju, jako im odgovaraju oni slatkih nota koji su prilično intenzivni i zavodljivi poput parfema Pepe Jeans London

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 179,90 (50 ml) - cijena sada: 259,90 kn

Za njega: Hugo Boss Boss The Scent

Ono što škorpione najviše karakterizira je strastvenost. Oni zrače seksepilom i šarmom. Znaju što točno žele i kako do toga doći. Njihov parfem mora ostavljati trag na svakom koraku kako bi im "pomogao" u njihovim igrama zavođenja. Takav parfem je Hugo Boss Boss The Scent koji ima intenzivan miris i njegova je drvenasta orijentalna aroma puna privlačnosti i strasti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 419,90 kn (50 ml) - cijena prije: 569,90 kn

Strijelac 

Za nju: Chloé Love

Pripadnice ovog znaka žive avanturističkim i pomalo buntovnim načinom života. Otvorene su prema novim iskustvima, izazovima i upoznavanju novih ljudi, ali imaju i romantičnu stranu koju najbolje otkrivaju izborom parfema. Vole cvjetne, romantične mirise kakav ima parfem Chloé Love.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 349,90 kn (30 ml) - cijena prije: 499,90 kn

Za njega: Pepe Jeans Men

Strijelci su po prirodi energični, vedri i optimistični. Otvoreni su prema novim stvarima i rado prihvaćaju izazove. Nepopravljivi su optimisti bez obzira na prijašnja iskustva, čak i ako su bila loša. Strastveni su ljubavnici i žele uvijek lijepo mirisati pa zbog toga rado biraju parfeme drvenastih mirisnih nota poput onih u parfemu Pepe Jeans Men

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 179.90 kn (50 ml) - cijena prije: 259,90 kn

Jarac 

Za nju: Jean Paul Gaultier Scandal

Žene rođene u znaku jarca karakteriziraju odlučnost, snaga, iskrenost i samouvjerenost. Svemu što rade pristupaju ambiciozno i racionalno. Ne vole to pokazivati, ali jako su strastvene što odaju izborom parfema. Vole parfeme zavodljivog karaktera koji odišu senzualnošću i ženstvenošću, baš poput parfema Jean Paul Gaultier Scandal.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 319,90 kn (30 ml) - cijena prije: 459,90 kn

Za njega: JOOP! Homme

Jarčevi su rođeni vođe. Iako žive modernim načinom života, prilično su tradicionalni. Pripadnici ovog znaka veoma su ozbiljni i nisu pretjerano otvoreni avanturama. Njima je najvažnija stabilnost i sigurnost i ne vole se upuštati ni u što nepoznato. Kada su parfemi u pitanju, biraju one koji imaju karakter, baš kao i oni. Preferiraju klasične i ozbiljne mirise, koji nikada ne izlaze iz mode kao što je JOOP! Homme

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 169,90 kn (30 ml) - cijena prije: 269,90 kn

Vodenjak 

Za nju:  Valentino Valentina

Pripadnice ovog znaka su samostalne i samouvjerene. Vole svoju slobodu i ne boje se biti same. Ne boje se isprobavanja novih stvari i nije ih strah istaknuti se. Vole parfeme cvjetnih mirisa koje mogu nositi svakodnevno i zbog kojih će se svejedno istaknuti, kao što to mogu s parfemom Valentino Valentina

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 399,90 kn (50 ml) - cijena prije: 549,90 kn

Za njega: Hugo Boss Man

Kao i ženske pripadnice ovoga znaka, muškarci vodenjaci pravi su individualisti. Oni će napraviti sve samo da ne slijede društvene norme i pravila. Radije će biti sami nego u lošem društvu. No, ne vole se dosađivati. Najsretniji su kada istražuju svijet i slijede svoje instinkte. Vole orijentalne parfeme poput parfema Hugo Boss Man

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 259,90 (40 ml) - cijena prije: 399,90 kn

Ribe

Za nju: Lancôme La Vie Est Belle

Ribe su sanjive i intuitivne. Ne vole nikakva pravila i diktate društva. One su slobodnog uma i duha, vole se družiti s ljudima i nepopravljive su romantičarke. Za njih su kao stvoreni parfemi sofisticiranog dojma i cvjetno-voćnih nota kao što je parfem Lancôme La Vie Est Belle.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 399,90 kn (30 ml) - cijena prije: 499,90 kn

Za njega: Moschino Uomo?

Muškarci rođeni u ovom znaku umjetničke su duše. Veliki su sanjari i u svemu vide nešto pozitivno. Ne vole negativnosti i konfliktne situacije pa ih u potpunosti izbjegavaju. Ne vole se isticati u društvu, nego žele biti ravnopravni sa svima. Zbog toga im odgovaraju parfemi koji nisu preupadljivi i koji imaju cvjetno-drvenasti miris poput parfema Moschino Uomo?.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp dm - cijena sada: 249,90 kn (75 ml) - cijena prije: 389,90 kn

Odaberi parfem i šapni svojoj boljoj polovici što želiš ovog Valentinova!

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!