Moda

Ove dvije Zarine haljine mogle bi postati hit komadi! Nama su neodoljive

  • Obožavamo romantične (pro)ljetne haljine, a dvije takve smo pronašli među novitetima španjolske modne kuće Zara
  • Riječ je o crvenoj i ružičastoj haljini koje krasi V izrez i široke naramenice, a ukrašene su i dekorativnim mašnama
  • Cijena obje haljine iznosi 400 kuna, a mi u njima vidimo kandidate za hit komad u nadolazećim mjesecima

U aktualnoj Zarinoj ponudi smo pronašli dva noviteta za koja vjerujemo kako će uskoro preplaviti domaće ulice. Riječ je o dvjema haljinama koje se osim romantičnim izgledom odlikuju i cijenom od 400 kuna. Spomenuti komadi, ovisno o kombiniranju, mogu biti osnova sjajnih kako svečanih, tako i opuštenih (pro)ljetnih kombinacija. A uz koje bi ih cipele bilo najbolje upariti možeš provjeriti u našem vodiču ljetne obuće koji te čeka upravo ovdje.

Možda vas zanima Modna inspiracija: pronašle smo dobitne kombinacije kako nositi haljinu s tenisicama Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Crvena haljina s ažurom, Zara (399,90 kuna)

Primjer: Zara (399,90 kuna)

Prva od njih je crvena haljina s ažurom, određena V-izrezom i širokim naramenicama ukrašenima mašnama. Zvonasti donji rub krase izvezene aplikacije u istoj boji, a patentni zatvarač skriven je u bočnom šavu. Prikazani model uz haljinu nosi i ravne sandale, a mi znamo koje modele već sada možeš nabaviti u aktualnoj ponudi.

Ravne sandale koje ćemo obožavati ove sezone jer su najudobnije

 | Autor: Zara Zara Voluminozna midi haljina, Zara (399,90 kuna)

Primjer: Zara (399,90 kuna)

Možda vas zanima Imamo taktiku kako uhvatiti najbolje Zarine komade prije nego što se rasprodaju - tajna je u Instagramu Rubrika Moda Moda

Drugi model koji je privukao našu pažnju je voluminozna midi haljina koju također krasi V-izrez i široke naramenice. Na radost mnogih dama ova haljina dolazi s bočno ušivenim džepovima. Od iste tkanine izveden je pojas za vezanje koji vlasnice mogu formirati na različite načine. Nama je posebno zanimljiv onaj u kojem se formira velika mašna. U ovu haljinu se tako lako zaljubiti, zar ne?

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom


 

 

 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!