Moda

Modna inspiracija: pronašle smo dobitne kombinacije kako nositi haljinu s tenisicama

  • Premda za mnoge nesvakidašnja, kombinacija tenisica i haljina posebno je popularna u proljetnim mjesecima
  • Zaputile smo se na društvene mreže i pronašle ideje za kreiranje stajlinga čiju osnovu čine upravo haljine i tenisice
  • Koji je to najpraktičniji model haljine, na što najbolje pristaju bijele tenisice, a na što one glomazne, saznaj u nastavku

Dok je kod jednih spoj haljina i tenisica modna katastrofa u najavi, za druge je to rado viđen spoj. Ako pripadaš drugoj skupini zasigurno će te razveseliti tema našeg današnjeg članka. U njemu ti donosimo ideje za kreiranje stajlinga čiju osnovu čine upravo haljine i tenisice, a inspiraciju za njih smo, kao i mnogo puta do sada, pronašli na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Idealni prijelazni komad! Hrvatice s punim pravom obožavaju ovaj popularni model haljine Rubrika Moda Moda

1. Tenisice i duga uska haljina

Duge haljine, kao i one koje sežu tik do gležnja smatraju se sjajnim odabirom za kombiniranje uz visoke tenisice. Naš favorit u ovoj rubrici su uske pletene haljine koji sjajno kombinirati uz visoke tenisice. A upravo su klasične crne starke jedan od nekoć megapopularnih modela tenisica koji ponovno osvaja modni svijet.

Zaviri na dno ormara! Ova tri nekoć megapopularna modela tenisica ponovno su hit

2. Tenisice i mini haljine

Suša suprotnost prvoj skupini su lepršave mini haljine, retro model koji će narednih mjeseci dobivati sve više pažnje. Prigodan je za kombiniranje s različitim modelima tenisica, a mi smo ga odlučile spojiti s onim platnenima.

Možda vas zanima Popularnost ovih tenisica među Hrvaticama ne jenjava već godinama. Imaš li ih i ti u ormaru? Rubrika Moda Moda

3. Tenisice i voluminozna haljina

Ono što veže voluminozne haljine i tenisice je udobnost pa ne čudi što je upravo ova kombinacija omiljena mnogim damama. Uz njih sjajno pristaju jednostavne niske bijele tenisice.

4. Tenisice i košulja-haljina

Uz voluminozne haljine, sjajno uporište za kreiranje sportskih kombinacija s daškom elegancije može biti i ono kada tenisice spojiš s praktičnom košulja-haljinom. Bijele tenisice su i u ovom slučaju dobitna kombinacija!

Možda vas zanima Njihov trenutak slave je prošao: 7 nekoć hit odjevnih komada koji danas djeluju pomalo passé Rubrika Moda Moda

5. Tenisice i traper haljina

Uz malu crnu, u ormaru je sjajno imati i jednu traper haljinu! Riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i proljetne garderobe. Dodatan plus: pristaje uz različite modele tenisica.
 

6. Tenisice i slip-haljina

Društvene mreže osvojila je kombinacija robusnih tenisica i slip-haljine. Riječ je o spoju koji neće izazvati odobrenje velikog dijela ženske populacije, no na koji će se rado odlučiti dame koje vole dokidati uvriježena modna pravila.

Photo: Instagram@silvi.gjo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!