Moda

Idealni prijelazni komad! Hrvatice s punim pravom obožavaju ovaj popularni model haljine

  • Sudeći prema fotografijama nastalima na ulicama većih gradova, Hrvatice obožavaju pletene haljine midi dužine
  • Riječ je o jednostavnom komadu koji je vrlo zahvalan za kombiniranje, a posebno su popularni modeli izvedeni u jednoj nijansi
  • Ove haljine su se premetnule u idealni prijelazni komad, a za tebe donosimo i primjerke iz aktualne ponude dućana ulične mode

Među omiljene komade velikog broja žena ubrajaju se uske pletene haljine mini dužine. Njihova popularnost ne čudi, budući da je riječ o udobnim i praktičnim komadima koji sjajno pristaju ženama različitih dobi i tjelesne građe.

O tome sjajno svjedoče fotografije prolaznica koje je budno oko našeg fotografa zapazilo na splitskim, zadarskim i zagrebačkim ulicama. Ujedno, one sjajno demonstriraju kako ovaj naizgled jednostavan model haljine može biti itekako efektan.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Jedva smo dočekale nositi proljene haljine! Imamo najljepše modele od 90 do 250 kuna Rubrika Moda Moda

Ovaj model haljina je vrlo zahvalan za kombiniranje, a kao što to fotografije svjedoče, uspješno će se uklopiti kako u elegantne, tako i urbane modne kombinacije. Domaće dame mahom preferiraju jednobojne komade pletenih haljina, a njihova efektnost krije se upravo u jednostavnosti i nenametljivosti.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Mnogi modni stručnjaci ovaj tip haljina nazivaju izvrsnim prijelaznim komadom. Ovisno o kombiniranju, pletena haljina može biti sjajna osnova proljetnih, jesenskih i zimskih modnih kombinacija. A ovdje možeš pronaći pet stajlinga koji pokazuju kako na različite načine stilizirati ovaj hit komad.

Uska haljina, bundica i vrtoglavo visoke potpetice: stajling ove prolaznice nije mogao proći nezapaženo

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Između ostaloga, ove haljine su se našle i na listi najtraženijih haljina 2021. godine. Kao glavi razlog naveden je podatak da uspješno spajaju udobnost i atraktivan izgled. Zvuči kao nemoguća misija, no ono što je pošlo za rukom Tomu Cruiseu, pošlo je i pletenoj haljini.

Aktualna kolekcija vrvi ovim komadima, a kako bi ti olakšale potragu za tebe bismo izdvojile one koje već danas možeš nabaviti u high street dućanima.

 | Autor: Pr/SOS Dječje selo Pr/SOS Dječje selo

Primjeri: Mango (199,90 kuna), Reserved (179,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0