Moda

Uska haljina, bundica i vrtoglavo visoke potpetice: stajling ove prolaznice nije mogao proći nezapaženo

  • Prolaznica koju smo zatekli u šetnji centrom Zadra privlačila je pažnju svojim jednostavnim, a efektnim modnim odabirom
  • Omiljeni zimski model haljine spojila je s kratkom bundicom, a ženstvenu siluetu dodatno je istaknula remenom
  • Nezapaženo nisu prošle ni štikle s vrtoglavom potpeticom, kao ni torba s dizajnerskim potpisom

Svijetle 'all white' kombinacije na našim ulicama rjeđe viđamo u zimskim mjesecima pa ne čudi što je svojim modnim odabirom našu pažnju privukla ova prolaznica. U šetnji središtem Zadra uočena je u atraktivnoj bijeloj pletenoj haljini do koljena koju je kombinirala s kratkom bundicom, tek lagano prebačenom preko ramena.

Dominantno bijelu modnu kombinaciju razigrala je akcentima smeđe boje. Dekorativni remen postavljen oko struka dodatno je naglasio njezinu ženstvenu siluetu. Kombinacije s remenom su odličan modni trik, a Michele Obama i Jennifer Lopez su nam dale dobre ideje.

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

Možda vas zanima Pomno osmišljen stajling: ova je prolaznica svoju kombinaciju uskladila do nasjitnijih detalja Rubrika Moda Moda

Prolaznica je odabrala i vrtoglavo visoke potpetice, a njezine lakirane nude štikle ukrašene su zakovicama. Riječ je o jednom od trenutno najtraženijih modela salonki, a preostale možeš otkriti upravo ovdje.

Prikazani outfit prolaznica je odabrala dopuniti sunčanim naočalama i zlatnim kolut naušnicama, a nezapaženo nije prošla ni njezina dizajnerska torba s potpisom modne kuće Louis Vuitton. Nedavno smo i na zagrebačkim ulicama imali priliku vidjeti dvije prolaznice koje su svoje ultramoderne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama. Koja je po tebi bolje odradila modni zadatak?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
 

Photo: Pixsell/Marko Dimić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    prave cipele za ovu kaldrmu