Moda

Baš smo se zaželjele elegantnih potpetica! Imamo najljepše primjerke salonki već od 80 kuna

  • Moramo ti u startu otkriti kako jedva čekamo da stignu proljetni dani jer smo poželjele iz zimskih cipela uskočiti u elegantne salonke
  • Ako si i ti poput nas, onda ćeš s radošću provjeriti koje smo modele izdvojile iz aktualne ponude
  • Od pastelnih nijansi, preko klasične crne do neočekivane crvene, evo što se sve našlo na našoj listi dolazećih trendova

Priznajemo, dosta nam je glomaznih gležnjača i visokih čizmi! Žudimo za proljećem, sunčanim vremenom, laganom odjećom i elegantnim potpeticama.

U pastelnim tonovima

Ne čudi stoga što smo se na prvi pogled zaljubile u ove salonke u pastelnim bojama koje smo pronašle u aktualnoj ponudi CCC-a. Pastelne nijanse plave, ljubičaste, ružičaste i zelene boje automatski nas podsjete na vedre proljetne dane pa ne čudi što smo inačice klasičnih salonki izvedene upravo u ovim bojama poželjele u svom ormaru.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svi primjeri: CCC (229,00 kuna)

Možda vas zanima 5 pari cipela koje bi svaka žena koja ima više od 40 godina trebala imati u ormaru Rubrika Moda Moda

Klasično u crnom

Zavirile smo u aktualnu ponudu high street trgovina te smo na temelju viđenoga izdvojile još tri modela salonki koji bi mogle privući tvoj interes. Listu otvaramo sa apsolutnim klasikom - crnim salonkama. Uz klasične jednobojne modele možeš se odlučiti i na one izvedene u imitaciji krokodilske kože ili one izvedene u kombinaciji dvaju materijala.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (179,90 kuna), Bershka (149,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Elegantni nude

Primjetno je kako će se ovog proljeća rado nositi i nude verzije salonki. Tako već sada možeš birati između lakiranih modela ili onih izvedenih u brušenoj koži. Također, prikazane modele krasi i različita visina potpetica pa čitateljice koje ne preferiraju vrtoglavo visoke pete ne moraju strahovati kako neće uspjeti pronaći željeni primjerak salonki izvedenih u bež nijansi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Zara (299,90 kuna), Reserved (199,90 kuna)

Riječ je o cipelama koje se ubrajaju u prave klasike proljetne garderobe, a mnoge dame ih obožavaju upravo zbog njihove praktičnosti. Naime, vrlo su zahvale za kombiniranje s različitim modnim komadima, a sjajno nadopunjuju kako jednobojne, tako i višebojne modne kombinacije.

Štoviše, odabrana haljina upečatljivog uzorka mogla bi još više doći do izražaja ako se odlučiš obući salonke bež nijanse. Trik je to kojim se rado koristi i vojvotkinja Kate Middleton pa ne čudi da je ovaj model cipela u svijetu mode popularno znan i pod nazivom 'midletonke'.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: H&M (oko 380 kuna), Reserved (359,90 kuna), Mohito (279,00 kuna)

Možda vas zanima Ova tri modela cipela tako sjajno pristaju uz trenutno najtraženije traperice Rubrika Moda Moda

Crvena privlači poglede

Aktualna ponuda otkriva kako će ovog proljeća posebno biti popularne u salonke u crvenoj boji. Moramo priznati kako je to jedan neočekivani trend, ali u našem slučaju itekako dobrodošao. U njihovom slučaju prolazi sve, od zagasih preko bordo nijansi pa sve do onih s narančastim prizvukom. Vjerujemo kako ćeš lako pronaći jedne koje će se sjajno uklopiti u tvoju kolekciju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (199,90 kuna), Mango (449,90 kuna), Mohito (79,00 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0