Moda

Veliki povratak trapera! Od haljina, preko suknji, sve do kombinezona, donosimo sjajne primjerke

  • Ako je suditi prema aktualnoj ponudi vodećih dućana ulične mode, proljeće pred nama proći će u znaku trapera
  • I dok traperice i traper jakne ubrajamo u modne klasike, u žižu zbivanja stupili su i komadi poput traper haljina i suknji
  • Za tebe smo izdvojile najzanimljivije primjerke, a već u startu priznajemo kako su nas posebno oduševili traper kombinezoni

Traper se vratio! Sudeći prema aktualnim kolekcijama vodećih high street brendova proljeće pred nama će proći upravo u znaku ovog materijala. I ne, ne mislimo samo na jakne i hlače! Ove godine i modni dodatci su osvanuli u traper izdanju. Nova mini kolekcija turskog brenda Mango nam je pokazala kako u traper verziji izgledaju i predmeti poput šešira, torbi, ali i sandala.

1. Modni dodaci od trapera

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve Mango, šešir (129,90 kuna), torba (349,90 kuna), sandale (249,90 kuna)

Možda vas zanima Kupujemo li stvari s ASOS-a koje je netko prije nas vratio? Evo što se događa kad vratiš robu s ASOS-a Rubrika Moda Moda

I dok traperice, kao i traper jakne, ubrajamo u modne klasike, našu pažnju ovoga puta su privukli preostali odjevni predmeti izvedeni upravo od trapera. Od haljina, preko suknji i košulja, pa sve do kombinezona, za tebe smo iz aktualne ponude izdvojili najzanimljivije primjerke.

2. I haljine od denima su super!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (299,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Mohito (329,00 kuna)

Uz malu crnu, u ormaru je sjajno imati i jednu traper haljinu! Riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i proljetne garderobe. Naravno, njezina prigodnost prvenstveno ovisi o kroju koji ćeš odabrati, a sjajna je vijest kako aktualna ponuda vrvi različitim modelima. Naš favorit je haljina koja seže do koljena, a koju krasi dekorativni remen i dugi rukavi jer su smatramo izvrsnom investicijom za prijelazno razdoblje.

3. Vječni komad: traper suknja

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri. Mohito (199,00 kuna), H&M (oko 228 kuna), Reserved (179,90 kuna)

Još jedan vrlo zahvalan komad za kombiniranje je i traper suknja. Trenutačno su iznimno popularni pencil modeli koji sežu tik ispod koljena. Hoćeš li odabrati cjeloviti model ili onaj kojeg krasi atraktivan prorez s prednje strane, ovisi isključivo o tvom modnom ukusu. P.S. Proljeće je pred vratima, a mi jedva čekamo nositi ovaj obožavani model suknji.

Možda vas zanima Pomalo je iznenađenje, ali izgleda da će ovo biti trend boja za proljeće 2021. Rubrika Moda Moda

4. Traper košulja nije više kaubojski komad

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Orsay (199,90 kuna), Mango (349,90 kuna), H&M (oko 189 kuna)

Povratak u središte modnih zbivanja doživjele su i traper košulje. Riječ je o komadu koji je u aktualnoj ponudi zastupljen nizom različitih nijansi trapera. Nadalje, osim u strukiranoj verziji lako ga je pronaći i u nešto širem izdanju, kao takozvanu predimenzioniranu traper košulju. One modno najhrabrije smjelo će ih upariti s omiljenim trapericama i kreirati sjajne 'denim on denim' kombinacije.

A doista snažan modni dojam možeš ostaviti ako se odlučiš odjenuti komad koji nas je oborio na prvi pogled - jednodijelni traper kombinezon. Hoće li se on naći i u tvom ormaru?

5. Kombinezon u novoj verziji

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (399,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Mango (449,90 kuna)

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnbest

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su ... prikaži još!