Love&Sex

Tajna ljubavničkog umijeća: 6 seksi poteza od kojih će svaki frajer izgubiti razum

  • Svaka žena ima svoje male tajne ljubavničkog umijeća, ali postoje neke koje pale kod gotovo svakog muškarca
  • Vjerujemo da si znala da muškarci tu i tamo vole iznenađenja u seksu, a mi ti donosimo inspiraciju
  • Također, doznaj kako mu samo jednim pokretom možeš priuštiti nezaboravan orgazam, a nikako manje važno, i ti ćeš više uživati

Svaka žena može biti božica seksa! S ovih nekoliko trikova svaki muškarac postat će odmah ovisan - o tebi! Odgovara ti u krevetu, jako si se zagrijala za njega i sada bi ga htjela „sačuvati“? To nije nikakav veliki problem – ovih 6 savjeta garantiraju ti uspjeh! 

1. Iznenađenje, 1. dio: 

Svaki muškarac voli iznenađenja. Otvori mu vrata – u seksi donjem rublju. A onda kreni na točku broj 2. 

2. Iznenađenje, 2. dio: 

Nemoj ništa reći kad uđe u stan. Samo ga poljubi, otkopčaj mu hlače te ga iznenadi oralnim seksom – odmah, u hodniku, bez ikakve filozofije. Od sreće neće doći k sebi još dugo vremena.

Možda vas zanima Jedna jednostavna stvar čini seks puno boljim - iznenađujuće, i muškarci se s tim slažu Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Getty Images Getty Images

3. Uradi sama: 

Muškarci se nevjerojatno zapale kad im žena dopusti da je promatraju kako se samozadovoljava. Reci mu da te ne smije dirati – isključivo gledati. Potom se zadovolji pred njim – a poslije toga samo nebo je granica. 

4. Mali podsjetnik 

Ostavio je mobitel na stolu i izišao iz kuhinje? Bingo! Stavi mu u mobitel podsjetnik koji će ga nedugo prije nego što inače dođe k tebi podsjetiti kako jedva čekaš spavati s njim. Kladimo se da će uraniti! 

5. Malo ga provociraj 

Približi se polako licem do njegovog najboljeg komada pa ljubi sva mjesto naokolo – bedra, trbuh… Ali ni u kom slučaju ne diraj njegov penis. I tako sve dok više ne može izdržati. 

Možda vas zanima Ponovno sam otkrila seks u kasnim tridesetima - evo što je sada drugačije Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Getty Images Getty Images

6. Intenzivni orgazam

Napni trbušne mišiće i zdjelicu kratko prije nego što doživi orgazam. Tako ćeš biti jako uska – a on će doživjeti intenzivan orgazam.

Možda vas zanima Muškarci priznaju: Bio je to najbolji seks u mom životu! Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty/Guliver

Komentari 0