Love&Sex

Ponovno sam otkrila seks u kasnim tridesetima - evo što je sada drugačije

  • Anonimna Hrvatica u tridesetim godinama u jednoj internetskog grupi podijelila je svoju životnu priču u kojoj je nakon propalog braka i dvoje djece ponovno otkrila uživanje u seksu
  • "Novi partner rekao mi je da seks želi svaki dan - nakon prvog iznenađenja, došlo je još veće - moja želja sad je snažna kao njegova" otkrila je
  • Ovo je njezina priča u kojoj je otkrila sve detalje i emocije koje su je pratile na tom putu...

Svi mi znamo da se tinejdžeri i posve mladi ljudi mogu uzbuditi i skočiti jedno na drugo nekoliko puta dnevno - svi smo to prošli! Ali to da sam se u kasnim tridesetima vratila u doba prve mladosti i prvih seksualnih iskustava, e to mi je bilo iznenađenje. Imam novog partnera otprilike devet mjeseci. Imamo ukupno četvero djece iz prethodnih brakova. Život nam je kompliciran da ne može biti više - djeca traže i trebaju vrijeme za sebe s roditeljima, različite su dobi, idu na različite aktivnosti i ponekad moram napraviti prave tablice da pohvatamo tko gdje i kad ide, koga se mora pokupiti iz škole i voditi na engleski, tko ima judo, a tko predstavu u vrtiću.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ali nas dvoje smo svjesno napravili veliku promjenu u životu - odlučili smo da će nam seksualni život biti na prvom mjestu, važniji od dječjih vanškolskih aktivnosti. Seks prvo stavljam u raspored.

Možda vas zanima Ako radi ovih 5 stvari budi sigurna da je jako zaljubljen u tebe Rubrika Love&Sex Love&Sex

To je za mene krupna životna promjena. Udala sam se u dvadesetima i ubrzo dobila kćerkicu. Bila sam umorna, ponekad preumorna za seks. Ubrzo je moj muž dobio posao zbog kojeg je morao neprestano biti na putu. U početku sam bila nezadovoljna, a kasnije, iskreno, katkad bih osjetila olakšanje. Stavim kćerkicu spavati i moj je daljinski u mojoj ruci! Ne moram se zamarati seksom ili razgovorom. Nakon nekog vremena otkrila sam da moram popiti tri gin tonika i tek bih onda pristala na seks. Kad smo se na koncu razveli, prvo što mi je palo na pamet - sad sam opet sama i ne moram misliti želi li on seks - ne moram se pretvarati!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Prošlo je nekoliko mjeseci kad mi je seks opet pao na pamet. Iznenadila sam se, u sebi osmjehnula tom novom buđenju. Novog partnera upoznala sam na poslu. Ništa me u posljednje vrijeme nije tako iznenadilo kao naša veza. Dosada smo jedno drugo poštovali, mislila sam da je odličan u poslu i to je sve. Kad smo dobili zajednički projekt na kojem smo trebali raditi skupa, pomislila sam - super, bit će učinkovit, pomoći će mi, možda ću moći ranije kući. Nisam ni sanjala koliko će me promijeniti!

Možda vas zanima Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano Rubrika Beauty Beauty

Jednom smo ostali raditi dugo, mama mi je čuvala dijete i dogovorili smo se da odemo na piće nakon posla. Popili smo jedno, pa drugo, pa treće. Vjerojatno sam bila pijana kad sam samo izvalila - Želim spavati s tobom.

Oboje smo zastali iznenađeno. Ali jednom kad sam to rekla, shvatila sam da mi je to stalno na pameti, da gotovo ne mogu razmišljati ni o čemu drugom. Velika promjena u mojem životu! Ubrzo mi je u krevetu nakon vatrenog seksa rekao - da želi seks svaki dan. Zastala sam, pogledala ga podignute obrve i počela se smijati.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

- Može - odgovorila sam i shvatila da to s njim doista želim. Konačno. I da si neću više nikad dopustiti gašenje želje. Moram priznati da smo nezasitni. Otkrila sam jednu vleiku istinu u ovih nekoliko mjeseci: puno seksa rađa sve jačom seksualnom željom, a ne obratno. U seksu više uvijek znači - još više!

Najveći nam je izazov kako tu želju uklopiti u naš zajednički život s obitelji. Prvih šest mjeseci nisam ga htjela upoznati sa svojom kćerkom. Bojala sam se da veza koja je toliko usmjerena na seks neće uspjeti. Pojma nisam imala da je upravo obratno.

Možda vas zanima Ovih 7 stvari muškarci uvijek žele – a žene ih često zaboravljaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

U početku bi došao kod mene nakon što bih malu stavila spavati. Čekali smo da tvrdo zaspi i tek tad bih pristala na seks. Sad je puno bolje kad smo postali obitelj. Jedino nam smeta što oboje moramo spavati u pidžami i biti tihi. Kad je moja kći kod tate, razularimo se kao tinejdžeri i ponavljamo sretno - Možemo ostati goli do jutra! Cijelu noć!

I jučer smo spavali goli. Moja kćerka otišla je poslije škole kod tate pa smo nas dvoje nakon posla išli u kino. Raznježio nas je film 'Rocketman', vraćali smo se kući pješice i držali za ruke. Otvorili smo bocu vina, što ne radimo svaku večer, i počeli se ljubiti u kuhinji. Ubrzo smo završili u spavaćoj sobi. Nisam ga prekidala s pričom da moram očistiti lice od šminke i oprati zube. Njega ne!

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

A onda smo radili ono što nas oboje najviše uzbuđuje. Možda ne trebam ulaziti u detalje, ali samo malo uvida - počinjemo s oralnim seksom jer me tako najbrže jako uzbudi. A potom se prebacujem na ruke i koljena, a on je iza mene...

Za sve žene koje tek trebaju otkriti seks, ipak ću biti otvorena: s takvim početkom i tim nastavkom ne treba mi više od pet do deset minuta da svršim. Uglavnom. Ponekad se zna dogoditi da ne doživim orgazam - ako sam popila jednu čašu vina previše ili sam se zbog nečega prekinula. Ali to mi nije važno.

Možda vas zanima Muškarci otkrivaju što bi željeli da žene rade s njihovim testisima za vrijeme seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Seks s mojim sadašnjim dečkom, u kasnim tridesetima, kao da me resetirao, promijenio. Sad oboje glasno i jasno kažemo jedno drugom što želimo, kad, koliko. U dvadesetima sam se trudila zvučati onako kako sam mislila da muškarac želi i nadala se u sebi da će i meni to biti super. No, jednom kad sam se razvela, živjela sama i ponovno pronašla seks, shvatila sam da ne želim više gubiti vrijeme - ne moram se i neću pretvarati. Seks mi je važan i želim ga što više.

Photo: Unsplash/ Ashley Schulze
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    žene iznad 40 su vatrene u sexu.