Beauty

Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano

  • Da bismo očuvali mladolik izgled nije potrebno puno odricanja već samo pravilna njega tijela iznutra i izvana
  • Svoje beauty tajne za mladolik izgled s nama je podijelila prelijepa Anita Dujić
  • Kako ona brine o sebi i zašto izgleda tako dobro saznaj u nastavku

Svi žudimo svježem i postojanom izgledu i sigurno si zbog toga isprobala razne tehnike i rutine koje često ne djeluju. Ne brini, nisi jedina. Baš zbog toga zamolili smo modnu blogericu i trendsetericu Anitu Dujić da nam otkrije svoje beauty tajne kako bi ih i mi mogle isprobati. Možda ne postoji savršena rutina za besprijekoran izgled, ali postoji mnogo toga na čemu možemo poraditi. Evo što nam je Anita preporučila:

Hidratacija je najvažniji korak

Anita se bavila i manekenstvom što je od nje zahtijevalo da maksimalno njeguje svoje tijelo. Otkrila je: ''Pijem puno vode što hidratizira kožu iznutra. Mislim da je kontinuitet jako bitan na tom polju jer koža pamti sve. Često treniram pa mi je i zbog toga važno pratiti količinu koju unosim u svoje tijelo kako ne bih dehidrirala.'' Koža bez vode ne funkcionira dobro. Čak i uz malu količinu dehidracije tijelo radi na manje optimalan način. Onog trenutka kada postane dehidrirano, na koži će ti se to vidjeti. Izgledat će ljuskavo, umorno, opušteno i labavo što, sigurni smo, ne želiš.  | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Prednosti maske za lice

Anita ističe kako su maske za lice vrlo bitan korak u njezinoj rutini: ''Masku za lice nanosim najmanje jedanput tjedno, to mi je vrlo važno kako bih znala da mi je koža zdrava i postojana. To je moj obavezni korak u njezi kože, pogotovo kada nemam previše slobodnog vremena. Također, obavezno prije spavanja skidam šminku, ma koliko god da sam umorna. Nikad, baš nikad ne odlazim spavati sa šminkom''. Beauty proizvodi možda znaju biti dosadni i repetitivni pa zbog toga često nemaš volje nanositi ih i napraviti vremena za njegu kože. Međutim, kao što je Anita rekla, maske za lice odličan su trik koji možeš koristiti kada nemaš previše vremena jer, sigurni smo, ionako većinu vremena multitaskaš. Stavi masku na lice i pusti da ona odradi svoje. Najzabavniji dio ovog beauty trika je što maske možeš mijenjati pa ti tako neće brzo dosaditi. Osim toga, maske pomažu ukloniti višak ulja s lica i poboljšavaju izgled tvojih pora jer izvlače nečistoću iz kože.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Nezaobilazno ulje za kožu

Pronalaženje najbolje kombinacije ulja za tvoj tip kože može ti pomoći uravnotežiti kožu, poboljšati njezinu teksturu i pomoći u smanjenju znakova starenja. Uz ispravno ulje začepljene pore i masna koža ne moraju ti predstavljati problem. Anita je otkrila kako kontinuirano koristi prirodna ulja: ''Tajna mojeg izgleda je u svetom trojstvu, a u to spadaju redovita tjelovježba, zdrava prehrana i nezaobilazna njega kože. Bio-Oil ulje za njegu lica i tijela koristim već neko vrijeme jer odlično ujednačuje ten i sprječava nastanak strija. Puno mi je pomoglo njegovo korištenje u trudnoći. Nanosila sam ga na rizičnim područjima kao što su bedra, grudi i trbuh i mogu reći da sam vrlo zadovoljna njegovim djelovanjem".

 | Autor: instagram @bio_oil_hrvatska instagram @bio_oil_hrvatska

Zdrava koža spoj je mnogočega, od zdrave prehrane, korištenja odgovarajućih proizvoda, aktivnog života do zdravlja općenito. Anita nam je za kraj rekla da volimo i pazimo svoju kožu te da tako rezultati sigurno neće izostati. Razmišljaš li i ti već o isprobavanju Anitinih savjeta?

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0