Love&Sex

Muškarci otkrivaju što bi željeli da žene rade s njihovim testisima za vrijeme seksa

  • Testisi, kuglice, jaja, obiteljski dragulji - kako god ih zvale,  žene ih često izbjegavaju za vrijeme seksa
  • Neki muškarci vole stimulaciju testisa, a neki je izbjegavaju u širokom luku – kao i kod mnogo stvari u seksu, nema dvije jednake osobe
  • "Samo budi nježna – osim ako te ne traži drugačije" 

Oni su tu, vidimo ih, osjetimo ih ponekad dok lupkaju po nama, a i oduvijek su neki superosjetljivi muški mit  - testisi. Međutim, kad dođe do seksa, često ne znamo što bismo s njima. Srećom, jedna ljubazna žena upitala je muškarce na Redditu: "Što biste željeli da žene rade s vašim testisima?". 

Objasnila je: "Kad oralno zadovoljavam svog dečka, ne znam je li OK ako mu istovremeno milujem testise, niti znam što točno s trebam s njima raditi? Kad ih zgrabim, volim ih gnječiti (ne doslovno, ali zapravo ne znam što je to što radim) i znam da sigurno postoje bolji načini za stimuliranje." 

Možda vas zanima 10 točaka na tijelu na kojima muškarci obožavaju tvoje dodire Rubrika Love&Sex Love&Sex

Evo što su joj odgovorili muškarci...

1. "Sviđa mi se kad me moja žena lagano oralno zadovoljava te rukom drži i sasvim lagano miluje moje testise. To je sjajan osjećaj." 

2. "Svatko je drugačiji... Međutim, općenito se cijeni bilo kakva pažnja - koja ne boli. Žene često ignoriraju testise, a oni su prilično osjetljiva erogena zona. Nježno ih stisni ili ponekad samo drži – i to je super. Uzmi ih u ruku za vrijeme oralnog seksa i samo malo ih podigni. Pogledaj kako tvoj dragi reagira. Komunikacija je ključna. Pitaj ga što želi." 

3. "Budi nježna. Lickaj ih, lagano usiši u usta. Puši malo po njima. Samo budi nježna – osim ako te ne traži drugačije." 

4. "Jezik na testisima je podcijenjen."

5. "Nježno ih siši, možda lagano stisni povremeno. Ništa previše agresivno ili brzo. Blagi pritisak je dobar, iznenadni pritisak boli." 

Možda vas zanima Baš ima iznenađenja - o ovome najčešće razmišljaju muškarci dok se samozadovoljavaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. "To je različito od osobe do osobe. Ja osobno ne volim da mi netko dira testise. Ako tražiš nešto novo, iskušaj masažu prostate – to će ga raspametiti." 

7. "Osobno ne volim da ih se dira. Testisi nisu ništa osim senzora za bol." 

8. "Kao da se NJEŽNO igraš s nekoliko kockica i pokušavaš poravnati brojeve."

9. "Dok oralno zadovoljavaš muškarca, lagano masiraj i uhvati njegove testise. Svako malo ih lizni, a ako uživa u tome, možeš ih i sisati. Meni se sviđa kad moja žena siše moje testise dok mi istovremeno miluje penis." 

10. "Ja uopće ne volim stimulaciju testisa. Previše su osjetljivi, osobito kad sam uzbuđen, osjećaj je kao šok kod hladnog tuša, ali onaj na koji se tvoje tijelo nikada ne prilagodi."  

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0