Love&Sex

10 točaka na tijelu na kojima muškarci obožavaju tvoje dodire

  • Možda šute o tome, ali muškarci, baš kao i žene, obožavaju senzualne dodire, sugestivne poglede i strastvene poljupce
  • Stoga kako bi podigla strast u vezi otkrivamo ti koje to dijelove muškog tijela trebaš dotaknuti
  • Recimo, mnoge žene nisu upoznate s mogućnosti užitka koju muškarcu pruža stimulacija perineuma, a to ne zna ni puno muškaraca

Uvijek želimo uspostaviti tjelesnu intimnosti kako bismo se što više približili našim partnerima. U ovo moderno doba, teško da će veza preživjeti ako nema intimnosti - i na emocionalnoj i na tjelesnoj razini. Stoga, ražarite plamen svoje ljubavi i odlučite se na senzualnost te suptilne dodire, sugestivne poglede, slatka milovanja, strastvene poljupce i čvrste zagrljaje. Sve su to malene, ali snažne fizičke manifestacije ljubavi u kojima svi tako volimo uživati. O tome što žene vole znamo jako dobro pa smo sad odlučile otkriti koja su to mjesta na muškom tijelu na kojima on jedva čeka tvoje dodire.
 

Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo koja je najbolja dobna razlika u ljubavi. Žene i muškarci se baš i ne slažu Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Provuci prste kroz njegovu kosu

To je vrlo suptilna, ali vrlo intimna gesta u kojoj će on zasigurno najviše uživati - ​​osobito ako ima neurednu kosu.

2. Grickaj ga po vratu

Samo će malo grickanja biti dovoljno da se napravi trik. Nemoj ga gristi do te mjere da ga povrijediš - osim ako, naravno, to je  nije ono što on voli.

3. Igrajte se malo jezikom

Ne bojte se igrati s poljupcem. Budi kreativna te mu pruži dozu zdrave agresije kako bi se stvari dodatno razigrale.

4. Šapći mu na uho

Neka se osjeća kao da postoji intimna tajna koju mu želiš otkriti. Postoje određena zadovoljstva i osjećaji koji nastaju kao rezultat šaputanja - i dokazano je da ljudi to apsolutno vole.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Što muškarci govore za vrijeme seksa – a što doista misle Rubrika Love&Sex Love&Sex
 

5. Dodirni mu ruke i noge

Nema sumnje da dodirivanje ruku i nogu može dovesti do seksa jer postoji nešto tako magično u dodiru dvaju udova.

6. Nježno mu obliži bradavice

Premda se češće piše i govori o ženskim bradavicama kao erogenoj zoni, muške bradavice također mogu biti vrlo osjetljiva područja koja će žudjeti za nekom stimulacijom. Isprobaj jednom kako bi vidjela hoće li se to tvom muškarcu svidjeti.

7. Uhvati ga za donji dio leđa

Dok vodite ljubav i on je okrenut prema tebi, uhvati ga za donji dio leđa kako bi ga privukla k sebi i pokazala mu kako ga želiš još bliže.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Miris koji muškarci najviše vole osjetiti na tebi Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Prođi rukama kroz njegovo unutarnje bedro

Ovo je vrlo sugestivna gesta koja će izludjeti mnoge muškarce. Kada rukama, prstima, nogama, usnama ili jezikom dotakneš njegovo bedro, to će ga učiniti divljim. U biti, sugerirat će mu da želiš ići do kraja. 

9. Igraj se s perineumom

Mnoge žene nisu upoznate s mogućnosti užitka koju muškarcu pruža stimulacija perineuma, a to ne zna ni puno muškaraca pa bi to moglo učiniti stvari još izazovnijima. To je područje ljudskog tijela koje se nalazi između njegovog anusa i njegove mošnje. Ovo područje je zapravo vrlo osjetljiva erogena zona i mnogi muškarci uživaju u stimulaciji istog.

10. Pronađi njegovu F točku

Vjerojatno si upoznata s idejom G točke, ali jesi li ikada čula za F točku? Oznaka F zapravo označava frenulum (tanka kožna opna koja se nalazi između unutarnjeg lista prepucija i glansa) te većina muškaraca voli biti stimulirana na tom području. To je zapravo donja strana njegovog penisa koja se sastoji od opuštene kože. Trebala bi biti oblikovano kao slovo V, a većina centara za užitak nalazi se na vrhu tog V.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0