Love&Sex

Miris koji muškarci najviše vole osjetiti na tebi

  • Miris čovjeka u ljubavi igra vrlo značajnu ulogu
  • Nos uvijek igra važnu ulogu te suodlučuje hoće li nam se netko svidjeti, hoćemo li ostati s njim ili ne
  • Jedan sasvim osobit miris izuzetno je privlačan muškarcima

Možda zvuči čudno, ali naš nos uvijek odlučuje s nama. I to osobito onda kad određujemo je li nam netko simpatičan, koga volimo i s kim želimo seks. Svejedno jesmo li solo, u vezi, u potrazi za parterom – osim optičkih aspekta i karaktera muškarca – nos uvijek igra važnu ulogu te suodlučuje hoće li nam se netko svidjeti, hoćemo li ostati s njim ili ne. 

Riječ je o tvom osobnom mirisu, mirisu tvog tijela bez parfema, dezodoransa i toaltenih voda. Čak i ako ga svjesno ne percipiramo: ako nekoga ne možeš „namirisati“, nikad neće biti sretna s tom osobom. Međutim, prije nego isprobaš bezbroj parfema i dezića, pričekaj malo. Naime, jedan sasvim osobit miris izuzetno je privlačan muškarcima.

Feromoni mame muškarce 

Svaki čovjek svakodnevno proizvodi feromone. To su transmiteri koji u prirodi imaju zadaću pobuditi instinkte te potaknuti ljude (i životinje) na određene aktivnosti. Oni se nesvjesno pojavljuju te nam daju sasvim osobit miris. Druge osobe nesvjesno reagiraju na feromone te – ovisno o mirisu – procjenjuju pristaje li nam netko ili ne. 

Nemoj koristiti puno parfema 

To znači da svaka žena koja stavi pola litre parfema na sebe, automatski si smanjuje šansu da je potencijalni partner „namiriše“. S druge strane, i njoj oslabi osjet mirisa, pa ni ona ne može namirisati potencijalnog partnera. To je glavni razlog zašto muškarci ne vole kad žena nabaci puno parfema – najviše vole naš prirodni miris. Osim toga, to je jedini način da osjeti naš prirodni miris te se povećava šansa da uistinu nađe(mo) odgovarajućeg partnera. 

Ako se netko ne želi odreći parfema, svakako treba pokušati pronaći blagi miris koji ne pokriva prirodni miris. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Ne znam kakve to feromone proizvodi moja ženska samo znam da je to jednom feromon srdele, drugi put lignji, treći put nešto blaže orada ili neki drugi morski plodovi koje osjetim svaki put kada je krenem oralno zadovoljiti. Pička će ... prikaži još!