Love&Sex

Najosjetljivija erogena zona na muškarcu - prema njegovom horoskopskom znaku

  • Dobro je znati na što je tvoj partner posebno slab u krevetu, zar ne? 
  • Zvijezde ti otkrivaju koja su mjesta na tijelu jako osjetljiva na dodir
  • Jednom znaku, možemo reći, cijelo tijelo je erogena zona

Horoskopski znakovi razlikuju se po svom karakteru, osobinama, temperamentu, ali i po senzibilitetu. Naime, horoskopski znakovi mogu otkriti o nekome više nego što smo to mislile. Na primjer, otkriva i koja su to mjesta na tijelu tvog dragog koja su jako osjetljiva na dodir, odnosno - kako ćeš lakše zapaliti vatru u vašem krevetu. 

Ovan 

Ovan voli kad se igraš s njegovom kosom. Čak i ako ima izbrijanu glavu, obožava kad mu miluješ vlasište – tada mu trnci prolaze cijelim tijelom. 

Bik 

Bik voli kad ga za vrijeme ili nakon seksa ljubiš po vratu. Dodiri te erogene zone izazvat će ekstazu kod njega. 

Blizanci 

Blizanci najviše vole nježne dodire po rukama. Svejedno radiš li to prstima ili perom – blizanci su na rukama jako osjetljivi. 

Rak 

Ako želiš pomutiti razum raku, onda pruži više pažnje području oko njegovog trbuha. 

Lav

Lavovi su najsretniji kad im za predigru dobro izmasiraš leđa. Čak i ako ćeš lava maziti ili grebuckati po leđima, izludjet će od uzbuđenja. 

Djevica 

Muškarci rođeni u znaku djevice vole sve dodire po gornjem dijelu tijela. Svejedno mu je hoćeš li ga maziti po trbuhu, prsima, leđima… Najbolje je svakom području dati malo pažnje. 

Možda vas zanima 10 muškaraca otkrilo je što žele da njihove žene znaju o seksu (i da to i rade) Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga 

Vage vole dodire po stražnjici. Svejedno hoćeš li ga nježno maziti ili ga masirati – to je nešto što vage posebno veseli kod seksa. 

Škorpion 

Škorpion se ne zadovoljava sa jednom erogenom zonom. Cijelo njegovo tijelo osjetljivo je na dodire. Ako se nađeš u krevetu sa škorpionom, možeš birati – jamačno nećeš pogriješiti! 

Strijelac 

Bokovi, struk, gornji dio nogu – ta područja su kod strijelca izuzetno osjetljiva. Svaki dodir po tim dijelovima tijela enormno će ga usrećiti. 

Jarac 

Ako želiš zavesti jarca, dodiruj mu područje listova i koljena. 

Možda vas zanima Žustro ili polako? Što stil hodanja otkriva o tvom seksualnom životu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak 

Vodenjak voli kad ga diraš po gležnjevima ili listovima. 

Riba 

Ribu ćeš totalno uzbuditi ako mu pružiš dobru masažu stopala. Ovaj horoskopski znak nevjerojatno je osjetljiv na dodire po stopalima. 

Inače: jesi li možda nešto primijetila kod čitanja? Ako čitaš erogene zone horoskopskih znakova po redu od ovna do ribe, vidjet ćeš da područja tijela kreću od glave pa preko vrata, gornjeg dijela tijela, zatim donjeg dijela tijela pa sve do stopala. Zanimljivo… 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0