Life&style

Imaš li kojeg Ovna u svom životu, bolje da što prije shvatiš ovih 10 stvari o njima

  • Započela je vladavina Ovna, prvog horoskopskog znaka
  • Imaš li kojeg Ovna u životu znaš da su to najbolji ljudi. I najteži u isto vrijeme
  • Ipak, ove loše karakteristike - glasni su, tvrdoglavi, uvijek u pravu - samo su "površina" iza koje kuca veliko srce

Vatreni Ovnovi prvi su znak zodijaka, jure glavom kroz zid, krčeći put svima iza sebe. Ovnovi su snažni, ambiciozni, nestrpljivi, naglas govore što treba i ne treba, a tuđe mišljenje ih ne zanima previše. S druge će strane sve dati za ljubav i osobe koje vole i zato su najbolji prijatelji i sjajni ljubavni partneri. Ako ti je dragi, prijateljica ili mama Ovan, znaš o čemu govorimo. A ako sama pripadaš ovom znaku, vjerojatno ćeš se napuhati od ponosa jer jako ćemo te nahvaliti.  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

1. Tuđe mišljenje teško će ih pokolebati

Ovnovi ne uzimaju zdravo za gotovo ono što netko o njima misli. Znaju što žele i fućka im se što drugi o tome misle. "Stvarno ćeš odjenuti tamnoplave čarape s leopard tajicama i rozim tenisicama?" - Ovnovi neće ni skužiti zašto ih to pitaš. Pa naravno da će to učiniti, već jesu, i ne vide problem da takvi izađu i van ako im se sviđa. Ovnovi svaki dan ustaju odlučni da stvore svoj sretni svijet. A ono što njih čini sretnima, jače je od ičije tuđe ideje o sreći. A tako i treba biti. 

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

2. S lakoćom čitaju druge ljude

Jedna od najkorisnijih supermoći Ovnova je sposobnost da čitaju druge ljude, otkriju kakav tko doista jest. Teško ih je zavarati. Možda misliš da si uspjela, ali stvarno, nisi.

3. Bez dlake su na jeziku

Suzdržanost nije riječ koja se može povezati s Ovnom. Njegovo mišljenje svi će uvijek čuti, htjeli to ili ne. Pritom mu taktika nije najča strana i zna povrijediti ljude. Ali nikad namjerno jer Ovan je jedan od najbrižnijih horoskopskih znakova. Želi sve najbolje za osobe do kojih mu je stalo, a to ponekad znači da će im reći i ono što ne žele čuti.

4. Sasvim dobro mu je samom

Ovan bi radije bio sam sa sobom nego s gomilom ljudi. Nije da ne voli ljude, voli ih, ali potrebna mu je samoća. U samoći puni baterije kako bi mogao ostvariti sve ono što jedan Ovan može, a to je puno. 

5. Ovan stvarno ima veliko srce

Koji puta zastrašujuće veliko. Spremni su učiniti bilo što za one koje vole, brinu čak i za ljude koji im to ne uzvraćaju jako revno. Kad su u nevolji ljudi vole pitati Ovna za savjet jer će dobiti najbolji mogući savjet. S druge strane, Ovnovi su užasni u primanju savjeta. Draže im je učiti na vlastitim greškama.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka uskoro bi mogla doživjeti romansu na poslu Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Ljubav je njihova najdraža emocija

Ovan voli biti voljen. Spavati zagrljen s voljenim bićem, od tog se rastapa, a srce mu brže zakuca kad ga nazove draga/dragi. Teško je pronaći trenutak kad Ovan ne želi biti zaljubljen. Imati partnera čini njegov život ljepšim. I uvijek želi biti s tom osobom, to je jedina konstanta u životu Ovna, sve ostalo se može mijenjati.

7. Stvarno, ali stvarno su tvrdoglavi

Iako su teški kad to treba priznati Ovnovi uglavnom funkcioniraju po ono "ili će biti po mom ili neće biti". Mora se DOKAZATI da su u krivu kako bi to povjerovali. Čak i kad znaju što je pravo rješenje za nešto, radije će prvo isprobati svoje krivo, da budu baš 100 posto sigurni da ne može biti po njihovom. Jednostavno ne mogu poslušati nekog drugog a da prvo ne naprave po svom. Ali kad njihova ideja propadne, pretvore se u uho, sve će poslušati. U svakom zlu ima nešto dobra, zar ne?

8. Strpljivost, što je to?

Strpljenje, što je to? Ovnovi mrze kad nekoga moraju čekati jer su uvijek u pokretu i uvijek žele nešto raditi. Sjediti na miru je ravno smaku svijeta. Vježbati strpljivost pomoći će im da napreduju kao osobe.

9. Ovan zna što želi u životu

I vjerojatno će to postići. Točno zna gdje želi biti za 10 godina i kakav život želi voditi. U tom naumu teško će ga tko zaustaviti, jer uspjeh je ono što im leži. Ne biti uspješan za njih je podbačaj. Jako su dobri radnici i napravit će sve da postignu svoje ciljeve.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja uspjeh čeka tek u zrelijoj dobi Rubrika Life&style Life&style

10. Ovan voli sebe

Ali ne u lošem, narcisoidnom smislu. Ovan zna tko je i dobro se osjeća u svojoj koži. Ako još nije otkrio tko je, bez brige, doći će do toga. I onda živjeti u skladu sam sa sobom i potpuno siguran u sebe. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ive123

    Odličan članak,sve pogođeno. Sve pohvale autorici :)