Love&Sex

Svaka ima svoj! Ovo su omiljeni seksualni položaji horoskopskih znakova

  • Pripadnici određenog horoskopskog znaka dijele neke sličnosti
  • Ponekad je to sklonost određenom seksualnom položaju
  • Pronađi koja poza najviše odgovara tvom znaku   

Kladimo se da sljedeći položaji spadaju među tvoje omiljene seksualne poze. A ako možda neke položaje – koji ne odgovaraju tvom zvjezdanom znaku – nisu isprobala, krajnje je vrijeme da kreneš u akciju. Sigurne smo da će ti se svidjeti… 

Ovan 

Rado preuzimaš inicijativu i rijetko se suzdržavaš od onoga što želiš, kao i eksperimentiranja. Zbog toga je obrnuti jahaći položaj tvoj omiljeni položaj. U tom položaju možeš određivati ritam i tempo po želji. 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika vrlo su čulne te vole eksperimentirati. Omiljeni položaj: seks u stojećem položaju s naprijed pognutim gornjim dijelom tijela. Ovaj položaj omogućava duboku penetraciju, a ako želiš da bude malo više divlje, može ti zavezati ruke na leđima. 

Blizanci 

Kod blizanca su promjene i otkrivanje novih stvari na vrhu liste prioriteta. Zbog toga je „fliper“ tvoj omiljeni položaj. Dakle, ležiš na leđima te podigneš stražnjicu. Partner kleči ispred tebe i drži te za bokove. 

Rak 

Jako cijeniš intimnost i sigurnost. Zbog toga želiš za vrijeme seksa biti jako blizu partneru. Tvoj omiljeni položaj: lotosov cvijet. 

Lav

Osobe rođene u znaku lava žele se stalno osjećati seksi te imati kontrolu. Zbog toga je klasični jahaći položaj prava stvar za tebe. 

Djevica 

Za djevice vrijedi izreka „tiha voda brege gloda“. Dok u svakodnevici djeluješ pomalo introvertirano, u krevetu rado divljaš. Zbog toga je „položaj majmuna“ savršen za tebe. Ležiš na leđima, povučeš noge do tijela, podigneš stražnjicu, a muškarac se postavi iznad tebe. 

Vaga 

Ti voliš klasične položaje bez puno napora. Ali, ipak ti je drago kad ima nekih malih odmaka – zbog toga je obrnuti misionarski položaj tvoj omiljeni. 

Škorpion 

Ovaj horoskopski znak je vrlo tajanstven te voli u krevetu zadržati kontrolu. Voliš „amazonski položaj“ – kad sjedneš partneru u krilo, okrenuta licem prema njemu. 

Strijelac 

Važno ti je zadržati slobodu za vrijeme seksa te se kompletno iživjeti. Tvoj omiljeni položaj (iz Kama Sutre) je „vruće sjedalo“. Muškarac sjedi na krevetu (ili stolici), a ti u njegovom krilu, leđima okrenuta prema njemu. 

Jarac 

Kad jarac ima seksualnog partnera kojem potpuno vjeruje, onda rado pokaže svoju divlju stranu. Zbog toga ti je u seksu omiljen položaj takozvane „tačke“. Žena klekne i laktovima se podupre na jastuku, a muškarac kleči iza nje. 

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku vodenjaka uvijek su otvorene za nešto novo. Međutim, najviše im odgovara položaj „svijeće“. To ne čudi, jer to je savršen položaj za stimuliranje G-točke. Kako funkcionira? Žena leži na leđima zatim podigne noge te zategne stražnjicu i bedra i podržava donji dio leđa rukama. On klekne pred nju i stavi njezine ispružene noge na svoja ramena i penetrira. 

Ribe

Ribe su senzibilne, strastvene, pune razumijevanja te žele da seks pričinjava partneru zadovoljstvo. Zbog toga im odgovara da su dominantni, ali ujedno i podčinjeni. Tvoj omiljeni položaj: „ljuljačka“. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!