Love&Sex

Dovedi ga do ekstaze - 3 muške erogene zone koje su osobito osjetljive

  • Želiš svom partneru priuštiti dodatni seksi-tretman? Onda imaj na umu ove tri erogene zone – tvoji dodiri odmah će ga baciti u senzualni trans
  • Masaža određenih dijelova za vrijeme predigre, ali i za vrijeme seksa, može napraviti čuda
  • U frenulimu se nalaze brojni živčani završeci te je vrlo osjetljiv

Na njegovom intimnom području nalazi se više mjesta (penis nije jedino) na kojima će mu itekako goditi tvoj dodir. Ova tri mjesta prečesto i nezasluženo zapostavljamo za vrijeme seksa…

Testisi 

Često se zaboravi na stimulaciju testisa za vrijeme predigre ili seksa. A oni su vrlo osjetljivi i dodirivanje može jako uzbuditi partnera. Ali, oprez! Trebaš biti jako pažljiva i dodirivati ih tek vršcima prstiju – svaki jači pritisak može biti ekstremno bolan. Eventualno je poželjna nježna masaža – a opet ne previše nježna jer je većina muškaraca škakljiva na tom mjestu. Jednostavno pronađi kakav dodir mu najbolje odgovara. 

Međica

Još jedna važna točka na intimnom području je međica, zvana još i perineum. Nalazi se između testisa i analnog otvora. Masaža za vrijeme predigre, ali i za vrijeme seksa, može napraviti čuda. Naime, masaža tog mjesta naziva se još i „indirektna masaža prostate“, jer se tako s vanjske strane stimulira prostata. Ta masaža najbolje funkcionira dok tvoj partner leži na leđima. Savjet: drugom slobodnom rukom možeš mu istovremeno stimulirati testise ili penis. 

Frenulum 

Frenulum je kožna spona koja spaja prepucij s glansom. Tamo se nalaze brojni živčani završeci te je vrlo osjetljivo. Općenito donja strana penisa reagira bolje na dodir. Trljaj frenulum najprije polaganim, a potom sve bržim pokretima. Možeš malo i pritiskati – onako kako to odgovara partneru.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0