Life&style

Fatalna seks božica, senzualna diva ili zaigrani vražićak: Koliko si dobra u krevetu sudeći prema horoskopu?

  • Horoskop ovoga puta ima odgovore i na škakljiva pitanja koja se dotiču tvojih seksualnih vještina 
  • Emotivno nedostupni vodenjak nije najveći fan maženja, a strastveni ovan za cilj (orgazam) ne bira sredstva
  • Blizanac je neodlučan u krevetu kao i u životu, seksualni nagon fatalnog škorpiona se osjeća na kilometre, a nestašna vaga obožava sexting

Postoje pitanja koja nam je neugodno postaviti, a jedno od njih je sigurno i: kakva sam u krevetu? Ako se ipak usudiš pitati, tvoj će ti partner dati najbolji odgovor, a ako si u potrazi za suptilnijim znakovima možeš se obratiti i zvijezdama. One mogu utjecati na tvoj ljubavni život, mane, vrline, pa čak i na seksualne vještine. Ako te ikad zanimalo kako tvoj horoskopski znak kotira u spavaćoj sobi, na pravom si mjestu. 

Emocionalno nedostupni vodenjak

Tvoja neovisnost ti znači mnogo više od partnerovog ega pa zato nikad ne glumiš orgazam da bi se on osjećao bolje. Ne vidiš smisao u laganju, pogotovo ne oko takvih stvari. Točno znaš što želiš, gdje želiš i kako to želiš što tvojem partneru prilično olakšava stvari jer te ne treba otvarati kao Pandorinu kutiju. Jedan dobar orgazam ti je puno draži od dvosatnog maženja nakon seksa. 

 

Intuitivna riba

Veoma si osjećajna i osjetljiva, a davanje u vezi primjenjuješ na svim poljima - ponekad i previše. Pohvalno je da brineš o potrebama svog partnera, ali nemoj zanemariti svoje. Prilično si intuitivna i tijelo svog partnera poznaješ bolje nego on sam što te čini seksualnim partnerom iz snova. Ipak, živcira te kad tvoj partner dođe do vrhunca, a ti ne.

Strastveni ovan

Ti si vrlo strastveni i pohotni ljubavni partner koji ima samo jedan cilj: vlastiti orgazam. Napravit ćeš sve što znaš i umiješ da osjetiš tih par sekundi užitka. Zbog toga voliš isprobavati razne stvari - prljavi razgovor, seksualne igračke i lude kostime. No, postaješ jako nervozna kad igra traje već neko vrijeme, a orgazam nije ni na vidiku.

Strpljivi bik

Tvoja strpljivost i predanost će se u spavaćoj sobi potruditi da tvoj partner dobije sve što mu treba. To ga čini izuzetno sretnim i ponosnim jer zna da ne odustaješ dok god ga ne dovedeš do vrhunca. Ono što ne voliš su novotarije i komplicirane poze koje tvoj partner uporno predlaže. Imaš provjerene poze koje te dovode do ludila i to ti je dovoljno.

Možda vas zanima Karakteristika tvog horoskopskog znaka koja odbija muškarce Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kama Sutra blizanac

Tvoja neodlučnost u krevetu poprima nove razmjere. Bilo da se radi o pozi ili o partneru, u tvom je mozgu uvijek otvoreno bar desetak prozora. Stalno želiš isprobavati nove stvari, mjesta i poze, a ideje pronalaziš svuda oko sebe. Imaš mnogo seksualnih maštarija koje ti nije neugodno podijeliti s partnerom.

Emotivni rak

Nisi fan veza za jednu noć jer ti je teško uživati u seksu bez osjećaja. Najbolji trenutak u seksu ti je kad se partnerove i tvoje oči sretnu, a senzualne dodire cijeniš više no sam čin. Svojim šarmom i duhovitošću teško je ne zaljubiti se u tebe, a ponekad se čini da to znaju svi osim tebe. Tvoja nesigurnost i sramežljivost je nešto što te koči i u krevetu i u životu pa bi svakako trebala poraditi na tome.

Samopouzdani lav

Voliš seks, imaš zdravi seksualni nagon, ali ti je bitna i intimnost. Ono što tvoj partner najviše cijeni je tvoja prisutnost i posvećenost kako u vezi, tako i u krevetu. Bitno ti je zadovoljiti tuđe, ali i svoje potrebe. Tvoje samopouzdanje donosi još jednu blagodat u spavaću sobu jer se ne libiš isprobati i najprljavije igrice.

Možda vas zanima Jesi li među njima? Pripadnici ova 3 horoskopska znaka se najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nesigurna djevica

Ako tvoj partner danima ne hvali tvoj posljednji seksualni potez, shvaćaš to prilično osobno. Također, zahtijevaš detaljne analize nakon svakog odnosa kako bi znala što ubuduće trebaš popraviti. Na taj način ostavljaš prilično nesiguran dojam pa bi se mogla malo opustiti jer time najviše škodiš - sebi. Zapamti, ne seksaš se za bodove nego za vlastiti užitak.



Nestašna vaga


Obožavaš slati nestašne sexy poruke svom partneru za vrijeme radnog dana kako bi znao što ga čeka kada dođe kući. Bitno ti je održati svoju vezu pa se trudiš na sve načine kako bi udovoljila svom partneru - ponekad i pretjeraš. Glumljenje orgazma ti nije stran pojam, a time ne radiš uslugu ni sebi ni njemu.
 

Fatalni škorpion

Zračiš seksualnom energijom, a predigra ti je najdraži dio. Svako malo osmisliš neki novi element od kojeg tvoj partner danima ne dolazi s sebi. Ponekad ti možda spočitava da si pomalo bezosjećajna jer ti nije baš do maženja, ali samo nisi fan znojavih dodira nakon seksa.

Možda vas zanima Za ova tri horoskopska znaka će se puno toga promijeniti ovoga ljeta Rubrika Life&style Life&style

Zaigrani strijelac

Seks s tobom je kao odlazak u lunapark. Tvoj smisao za humor pronalazi svoje mjesto i u spavaćoj sobi pa neuspješna seksualna poza često izazove napadaj smijeha i na taj način opusti i tebe i tvog partnera. Tvoja pozitivna energija i optimizam te čine izuzetno privlačnom i seksi, a ono što tvoj partner obožava je tvoja vrckavost i zaigranost.

Glamurozni Jarac

Voliš skupe seksualne igračke, svilene plahte i lijepo donje rublje - sve te to čini vrlo seksi i senzualnom. Voliš intimu i čistoću vlastitog doma pa ne voliš ostati prespavati kod partnera što on smatra vrlo uvredljivim - pokušaj bar nekad napraviti kompromis.

Možda vas zanima Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0