Life&style

Je li važno koju boju donjeg rublja najviše voliš?

Vjerovala ili ne, psiholozi su otkrili da tvoja omiljena boja donjeg rublja otkriva puno toga o tebi…

Prilikom kupovine donjeg rublja pazimo na model, kvalitetu materijala, kroj, ali definitivno i na boju. Klasična crna, strastvena crvena, zaigrana plava ili nevina bijela – koju boju najviše voliš? Ružičasta, ljubičasta, ljeti nam nije mrska ni žuta... Pazi, otkrit ćemo ti što boja tvog donjeg rublja otkriva o tebi… 

Crna 

Ne voliš komplicirati, ali jako paziš na stil. Iza tvog jednostavnog odabira donjeg rublja krije se tvoja osjećajna strana. U kontaktu s drugima si komunikativna i jednostavna. Majstorica si zavođenja, ali ne hvališ se, a ne namećeš svoj seksepil. 

 | Autor: Instagram Instagram

Bijela 

Ti si introvertirani tip i radije ćeš ostati doma na kauču nego da ideš na divlju turu po kafićima i klubovima. Strancima djeluješ sramežljivo i plašljivo, ali kad se jednom upoznate, tvoja suzdržljivost nestaje. Međutim, muškarci se moraju svojski potruditi kako bi dobili tvoju naklonost – i pogled na tvoje bijelo donje rublje. 

 | Autor: Instagram Instagram

Ružičasta 

Voliš flertovati i uvijek si za zabavu – upravo to na tebi vole ljudi oko tebe. Znaš biti najslađa i najmilija – cura iz snova! Ali, zbog te tvoje nevjerojatne životne radosti ponekad djeluješ malo rastreseno i neoprezno. 

 | Autor: Instagram Instagram

Možda vas zanima Kakvo donje rublje biraju poznate Hrvatice? Rubrika Stars Stars

Crvena 

Ti živiš u epicentru strasti. Sve što radiš, radiš strastveno. Svejedno radi li se o prijateljstvu, tvom poslu, obitelji ili ljubavi – stalno daješ sto posto! Zbog tolike strasti ponekad zaboravljaš misliti na sebe i svoje potrebe. 

 | Autor: Instagram Instagram

Plava 

Ti si cool osoba, voliš se opuštati  i teško te izbaciti iz takta. Pozitivno razmišljanje je tvoja snaga, talentirana si za preuzimanje vodstva i znaš jako dobro delegirati. Privatno si ponekad malo zatvorena i teško stječeš povjerenje u nekoga. 

 | Autor: Instagram Instagram

Siva 

Ti si supermozak u svojoj ekipi i za svaki problem imaš rješenje. Filozofske rasprave do ponoći i čitanje do jutra ubrajaju se u tvoje hobije. Kod seksa i ljubavi si pragmatična. 

 | Autor: Instagram Instagram

Ljubičasta 

Odana si svojim prijateljima, a u vezi i ljubavi si vjerna partnerica. Tvoja požrtvovanost i spremnost na sudjelovanje u životu drugih ocrtavaju tvoj karakter. Ti si najbolja prijateljica – onakva kakvu si svatko želi. 

Možda vas zanima Evo što muškarci doista misle o seksi donjem rublju Rubrika Love&Sex Love&Sex

Žuta 

Ti si pravo sunce! Sa svojim optimizmom brzo zaraziš sve ljude oko sebe i uvijek širiš dobru volju i pozivnu vibru. Uvijek vidiš dobro u ljudima – to te ponekad čini naivkom koju je lako iskoristiti. 

 | Autor: Instagram Instagram

Zelena 

Racionalna si i čvrsto stojiš s obje noge na zemlji. Također si i praktična te si uvijek spremna za akciju. Ne bojiš se stresnih situacija – naprotiv, tek tada pokazuješ svoju punu formu. Što se tiče osjećaja, ponekad te je teško pročitati, a tvoj direktan pristup često otjera muškarce. 

 | Autor: Instagram Instagram

Narančasta 

Za mnoge ljude si pravi misterij – ponekad si otvorena i pričljiva, a ponekad zatvorena i tajanstvena. Tvoj karakter čarobno privlači muškarce… 

 | Autor: Instagram Instagram

Šarene/prugaste 

Čestitamo: tvoje drugo ime je karizma. Tvoje zračenje privlači ljude iz tvoje okoline i svi te uvijek simpatiziraju. Međutim, ponekad tvoj otvoren, prijateljski, komunikativan način ponašanja djeluje površno. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0