Life&style

Voliš 'Pedeset nijansi? Onda će te i ovi erotski romani zaintrigirati

Jer malo vruće literature u ove hladne dane nije naodmet, zar ne?!

Mnogima od nas ovo će Valentinovo biti specijalan događaj, ako zbog ničeg drugog, onda jer treći film iz trilogije o gospođici Steele i gospodinu Greyu tada stiže u kina. Knjige smo svi pročitali, ali postoje i drugi naslovi koji će se svidjeti ljubiteljima srebrnog zavodnika. U nastavku pročitaj koja smo ti to vruća štiva pripremili. U procesu, isključi grijanje, neće ti trebati.
 
Serijal Pokorna – Tara Sue Me
 

 | Autor:
Jadnu (i bogatu) EL James optuživali su za nebrojene stvari. Da je iskopirala radnju Sumrak sage, da nema pojma o pravim sado -mazo ritualima, da ne zna pisati. Hoće to tako kada postigneš ogroman uspjeh – zli jezici samo čekaju. A autorica, pored svojeg bazena, pali cigarete dolarima. Oni koji žele vrlo autentičnu verziju pokornih i dominantnih, ne trebaju tražiti dalje od serijala Tare Sue Me, znakovitog naziva 'Pokorna'. Prevedeno je više knjiga, a serijal počinje neočekivanim naslovom – Pokorna. Prije James bila je Sue Me, a sada je vrijeme da je i ti pročitaš. (Stilus)
 
Djevoka na mjesec dana – Audrey Carlan

 | Autor:


Jedan od novijih serijala u svakom nastavku okuplja tri priče nazvane po mjesecima u godini. Na engleskom jeziku pronaći ćeš ga pod nazivom 'Calendar Girl'. Siječanj je prošao, ali još imaš vremena uhvatiti veljaču i ožujak. Junakinja romana odluči, zbog razloga financijske prirode, postati profinjeno društvo različitim muškarcima. Nikako joj nije namjera prodavati svoje tijelo, već samo svoje vrijeme i šarm. No, upoznajući muškarce tijekom njihova druženja, bude se emocije i strast. Erotika nije toliko izražena koliko bismo pomislili čitajući radnju romana, ali to na kraju ispada još bolje. Zasad imamo tri ljubavne avanture, a nadamo se da će izdavač požuriti s nastavcima. (Lumen)
 
Serijal Crossfire – Sylvia Day

 | Autor:
Prva knjiga ovog serijala, 'Pred tobom', imala je snažnu marketinšku poruku: Knjiga koja je skinula '50 nijansi' s prvog mjesta! Kao i većina dobrog marketinga, strategija je bila uspješna, iako je koristila trenutačno vrlo popularnu metodu iskrivljavanja stvarnosti. Naime, taj je naslov ugrozio vladavinu Nijansi tek nakon što su prodani milijuni i milijuni primjeraka, te se priča već pomalo ispuhala jer su knjige kupili svi koji postoje na svijetu. Neovisno o tome, Crossfire je odlično napisana erotika jer je Day vrlo vješta i iskusna autorica koja se okušala u raznim podžanrovima erotike. A i glavni junak, Gideon Cross, nikako nije za odbaciti. (Znanje)
 
Kyland – Mia Sheridan

 | Autor:
Mia je među najpopularnijim autoricama ljubavnih romana u svijetu. Njezini naslovi nisu striktno erotika, već odlične ljubavne priče prepune strasti. Ali ne brini, tijela su često gola, a vrući sokovi teku u potocima. Dobro, možda ne baš u potocima, ali bitno je da se razumijemo. Radnja ovog romana prilično se razlikuje od erotskih ugođaja više klase na koje smo navikli. Naime, oba protagonista siromašni su ljudi iz učmalog rudarskog gradića u zabiti. Priča je, kao i prethodni Mijin roman, 'Archerov glas', prekrasno napisana i nakrcana autentičnim emocijama. Upravo stiglo u knjižare. (Mozaik knjiga)

Photo: None

Komentari 0