Love&Sex

Karakteristika tvog horoskopskog znaka koja odbija muškarce

  • Svaki horoskopski znak ima svoje sitne mušice koje se ne sviđaju suprotnom spolu
  • Recimo, manjak spontanosti kod jarčeva
  • Lavice znaju biti toliko dominantne da ih se nesigurni muškarci uplaše

Svaki čovjek ima svoje prednosti, ali, naravno, ima i svoje sasvim specifične mušice. Nije da je to previše važno, ali otkrivamo koje se to 'mušičave' karakteristike tvog horoskopskog znaka muškarcima baš i  ne sviđaju. 

Ovan 

Ovnovi stalno trebaju promjenu i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim ponašanjem mogu razljutiti ljude oko sebe – kao i potencijalne partnere. 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika najradije uvijek same žele odlučivati o svemu. Nerado prihvaćaju mišljenja drugih. Za njih je riječ kompromis strana riječ. 

Blizanci 

Blizanci vole visjeti na mobitelu. Svejedno radi li se o selfieju, postanju na Instagram ili najnovijem traču kojeg dijele u grupi – njihova ovisnost o mobitelu tjera muškarce. 

Rak 

Osobe rođene u znaku raka zapravo su rođene za vezu. Muškarci često ne podnose njihovo majčinsko ponašanje pa vrlo brzo daju petama vjetra. 

Lav 

Žene rođene u znaku lava znaju da su super – i to rado pokazuju. Stoga često djeluju umišljeno ili zastrašujuće prema drugima. Osobito nesigurni muškarci brzo pobjegnu od njih. 

Možda vas zanima Najosjetljivija erogena zona na muškarcu - prema njegovom horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica 

Djevice često pretjeruju sa svojim porivom da sve mora biti uredno, čisto, pospremljeno. Najradije bi odmah pospremile i počistile svaki muški stan u koji uđu. To jest ponekad praktično, ali na duže staze uglavnom živcira. 

Vaga 

Vage su poznate po tome da se nikada ne mogu odlučiti za bilo što. Najradije bi pustile sve opcije otvorene – a to itekako može razljutiti muški spol. 

Škorpion 

Žene rođene u znaku škorpiona jako rado rade od buhe slona. Jedna nepromišljena riječ može izazvati strašnu krizu. To prestravi puno muškaraca. 

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ova 3 horoskopska znaka, velike su šanse da ćeš zatrudnjeti ove godine Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Žene rođene u znaku strijelca vrlo se brzo zaljube, a još brže se počnu osjećati sputano te žele svoj slobodan prostor. Teško ih je pripitomiti te se teško vežu – to zbunjuje brojne muškarce, a često se i one same daju u bijeg. 

Jarac 

Spontani izlet za vikend? Za žene rođene u znaku jarca to je nemoguća misija – nešto takvo moraju znati barem koji tjedan ranije. Sa svojom nespontanošću živciraju moguće partnere, ali i sve ljude oko sebe. 

Vodenjak 

Žene rođene u znaku vodenjaka najradije bi odmah sve isprobale  - svejedno koliko je ludo. Muškarci koji nisu skloni eksperimentiranju brzo se prestraše. 

Možda vas zanima Jesi li među njima? 4 horoskopska znaka koja bi bez problema mogla vladati svijetom Rubrika Life&style Life&style

Ribe 

Ribe je često teško pročitati. U jednom trenutku žele provesti s dragim svaku sekundu, a onda odjednom zablokiraju i povuku se u svoju kućicu. Muškarci se često ne mogu nositi s time. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0