Life&style

Lipanj će fantastičan mjesec za ova tri horoskopska znaka. Jedva čekamo!

  • Lipanj je pred vratima, a neki horoskopski znakovi opravdano mu se mogu veseliti! 
  • Popularnost Rakova iznenadit će i njih same
  • Blizanci će doživjeti veliki uzlet tamo gdje se najmanje nadaju

Mjesec lipanj nam napokon donosi ljeto (nadamo se!!!) , a nebeska kretanja obećavaju dosta pozitivnih promjena u životu. I tu ne mislimo samo na prestanak ovih kiša što su i meteorolozi najavili, barem za predstojeći vikend! Ova tri horoskopska znaka osjetit će da im štošta ide nabolje. 

Možda vas zanima Kakve sretnice! 3 horoskopska znaka koja baš uvijek dobiju što žele Rubrika Life&style Life&style

Blizanci: zaradit ćeš dodatne bodove kod šefa 

Osobe rođene u znaku Blizanaca trebaju se u lipnju koncentrirati na poslovnu karijeru. Znamo, znamo, ljeto je pred vratima, svi razmišljaju o godišnjem i nikome se više ne radi, ali ako si rođena u ovom znaku možeš računati na to da će ti u sljedećih nekoliko tjedana svaki projekt i svaki poslovni potez proći glatko. Vjerojatnost da ćeš dobiti priznanje od šefa veća je nego ikada. Iskoristi to vrijeme da sakupiš pozitivne bodove. Koristi će ti u budućnosti.

via GIPHY

Rak: popularnost ti vrtoglavo raste 

U lipnju će ti se diviti mnogi ljudi. I to na svim poljima. Nećeš samo dobivati komplimente za izgled, odjeću koju nosiš, energiju kojom zračiš već ćeš primijetit i kako će te ljudi iz tvoje okoline odjednom sve češće tražiti savjet, pomoć ili jednostavno željeti tvoju blizinu. I prijateljski odnosi će ti se u lipnju intenzivirati. Osim što će biti više druženja, moguće je da ćeš ponovno uspostaviti kontakt sa starim poznanicima i prijateljima koje dugo nisi vidjela. 

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Vaga: Zablistat ćeš, i to na svakom planu

Posljednjih nekoliko mjeseci nije bilo lako za tebe – ni na privatnom niti na poslovnom planu. Međutim, to će se u lipnju stubokom promijeniti! Vratit će se tvoj optimizam i pozitivan stav i dobit ćeš novu motivaciju i to na svakom planu, od ljubavi, karijere, do brige o sebi - više ćeš brinuti o svom izgledu i zdravlju. Uređivat ćeš se, šopingirati, kupiti pokoji novi komad odjeće, vježbati ili barem češće boraviti na svježem zraku. Ukratko, zabistat ćeš. Uspjet ćeš brzo zaboraviti crne dane te početi ispočetka – s puno uspjeha! 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0