Life&style

Kakve sretnice! 3 horoskopska znaka koja baš uvijek dobiju što žele

  • Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, onda definitivno znaš dobiti sve što si poželiš
  • Blizanac često dobije što želi, ali samo ako ne učini jednu kardinalnu pogrešku

Kad si jednom nešto zacrtaš, ne odustaješ sve dok to i ne dobiješ! To je tvoja istaknuta karakterna osobina, a za to su zaslužne i zvijezde, odnosno horoskopski znaku kojem si rođena. Ova tri znaka jednostavno uvijek dobiju ono što žele…

Lav 

Lav može biti silno zahtjevan te rado razdijeli zadatke na ljude oko sebe kako bi postigao ono što si je zacrtao. Na sreću, osobe rođene u znaku lava imaju šarmantnu osobnost pa mu prohtjeve nitko ne uzima za zlo. 

Bik 

Ako osoba rođena u znaku bika ne dobije što želi, upotrijebit će svoje rogove. Bikovi mogu biti strašno tvrdoglavi i kruti te će toliko dugo živcirati ljude oko sebe dok ne dobiju ono što su naumili. 

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci 

Kad si u društvu blizanca, moraš biti oprezna. Točno zna što i kako nešto treba reći ili napraviti kako bi dobio od drugih što želi. No, ako pretjera, ljudi mogu prilično brzo primijetiti da ih iskorištava – i neće to tek tako smetnuti s uma. 

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0