Love&Sex

Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?!

  • Nije neobično što mnogi slavni i poznati u Hollywoodu završe u romantičnoj vezi
  • Za neke navijamo, a nekima se čudimo što su se uopće privukli
  • Iznenadit ćeš se kad saznaš za neke od najneobičnijih celebrity parova koji su bili ili su još uvijek zajedno

Slavni u Hollywoodu često prisustvuju brojnim zabavama, festivalima, premijerama, modnim revijama i sličnim velikim događanjima pa nije neobično što mnogi završe u romantičnim vezama. Zbog nekih nam je veza drago i ne iznenađuju nas, nekima se divimo što su opstale prilično dugo, a nekima se pak čudimo jer je teško zamisliti da bi si mogli biti privlačni, kako osobnošću, tako i drugim faktorima kao što su izgled, godine i slično. Zato ti u nastavku donosimo neke od najneobičnijih i naizgled nespojivih celebrity parova!

Cher i Tom Cruise

Glazbena i filmska ikona, 72-godišnja Cher, Toma Cruisea upoznala je davne 1985. na vjenčanju Madonne i Seana Pena. Prohodali su iste godine, a jednom je prilikom Cher izjavila kako je Tom u top 5 najboljih ljubavnika koje je ikada imala!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N G E L 💖☇💋 (@80s_forever_) on

Sandra Bullock i Ryan Gosling

Nisi znala da su ovo dvoje nekoć bili par? Nismo ni mi! Naime, par je bio zajedno čak tri godine u razdoblju od 2001. i 2003. godine. U to je vrijeme Bullock imala 37 godina, a Gosling 21. Iako su bili neobičan par, njihova je veza potrajala duže od nekih brakova. Omiljeni glumac Hollywooda očito voli starije žene budući da je već šest godina u braku sa sedam godina starijom Evom Mendes
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by velvey (@velvetcoke) on

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen

Lijepa glumica i komičar (poznat po ulozi Borata) u braku su već devet godina i imaju troje djece. Iako su prilično nespojiv par, zajedno su od 2002. godine. Nakon dvije godine veze pale su zaruke, a vjenčali se 2010. kada je Isla prešla na židovstvo. Tko bi rekao, zar ne?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

Naomi Campbell i Liam Payne

Supermodel Naomi Campbell (48) u siječnju je primijećena u zagrljaju mladog pjevača Liama Paynea (25). Budući da Liam već ima iskustva u dejtanju starijih žena (hodao je dvije i pol godine s pjevačicom Cheryl Cole) njegov izbor partnerice i nije previše iznenađujuć. Iako takve veze u Hollywoodu nisu ništa novo, čini se da je poprilična razlika u godinama ipak stala između ovo dvoje jer je pjevačica u travnju navodno prekinula s mlađahnim Liamom. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fab+Rocks Magazine (@fabrocksmagazine) on

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Za razliku od prethodnog para, čini se da 45-godišnjem supermodelu i 29-godišnjem pjevaču grupe Tokio Hotel godine nimalo ne smetaju. Štoviše, par je nakon gotovo godinu dana veze objavio zaruke, pa Tom očito nema problema što glumica ima već četvero djece iz prethodnih brakova. U svakom slučaju, preostaje nam vidjeti kako će se ljubavna priča ovog neobičnog para razvijati. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom and Heidi .Klumkaulitz(KK) (@tomdi_love_) on

Jessie J i Channing Tatum

Krajem prošle godine zvijezda filmova Step up, Čarobni Mike i Sve što želim si ti potvrdio je vezu s lijepom pjevačicom. Iako među njima nema ogromne razlike u godinama i oboje su zgodni i uspješni, javnost se jednostavno ne može naviknuti na njih zbog njihovih različitih osobnosti. Ovu vezu još čudnijom čini činjenica da Jessie J izgledom prilično nalikuje Tatumovoj bivšoj supruzi, Jenni Dewan, s kojom se razišao prije nešto više od godinu dana. U svakom slučaju, trebat će nam dugo vremena da se naviknemo na ovo dvoje zajedno... 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J & Channing Tatum 🐰 (@jessie.channing) on

Najnoviji i najčudniji par Hollywooda trenutno je onaj s filmskih ekrana. Želiš li saznati kako su se Charlize Theron i Seth Rogen  (s)našli u romantičnoj vezi, pogledaj film Zavedi me ako možeš

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7 

Photo: Instagram @fabrocksmagazine

Komentari 0