Life&style

Što ti je šef po horoskopu? Ako je neki od ovih znakova, nije dobro!

Ah, nisu svi stvoreni da vode ljude, iz ovih ili onih razloga. Evo o čemu bi trebali razmisliti ovi znakovi ako sjede u šefovskoj fotelji

Rijetko tko ne uživa u šefovskom položaju, no to ne znači da je ujedno i dobar nadređeni svojim zaposlenicima. Je li radna atmosfera ugodna i poticajna ili se tvoj šef/šefica ponaša kao pomahnitali diktator? Pozdravljaš li ga s iskrenim smiješkom ili s grčem u želucu? Kod ovih šest znakova, ako su u šefovskoj ulozi, vrlo je vjerojatan jedan od ova dva scenarija: ili treniraju strogoću – ili jednostavno nisu rođeni za šefa i ne snalaze se u izdavanju naredbi… Naravno, o svemu ovom trebala bi razmisliti i ako si sama na rukovodećem položaju ili tamo želiš dospjeti.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak je naročito misaon i osjećajan, a zbog manjka samopouzdanja teško vodi svoje suradnike. Na vodećem položaju Blizanci se ne osjećaju dobro te bi bilo najbolje da šefovsku fotelju prepuste nekome drugome. 

via GIPHY

Vodenjak 

Vodenjaku je jako teško udovoljiti ili ga uvjeriti u nešto. Ako ima neko svoje mišljenje, ostaje pri njemu. Naravno da kao šef ima zadnju riječ, ali za dobar odnos sa zaposlenicima važno je cijeniti i njihovo mišljenje. A to mu je jako teško – zato najvjerojatnije nisu baš omiljeni šefovi. 

via GIPHY

Ribe 

Doduše, one su uvijek ljubazne i drage prema suradnicima, ali nisu ustrajne i lako se prepadnu. To nisu dobre pretpostavke za vodeći položaj na kojem – ako tako nastave – neće dugo izdržati. 

Možda vas zanima Pssst... Ova 4 horoskopska znaka najviše ogovaraju Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Rakovi su jako organizirani i sistematični te uvijek žele znati što ih očekuje. Kad su na vodećem položaju, to može biti jako naporno i stresno. Stoga često izgore pa bi bilo bolje da drugim kolegama daju prednost. 

via GIPHY

Škorpion 

Naređivanje ne odgovara nikako njihovom karakteru – zbog toga neće imati uspjeha na šefovskom mjestu. Oni su dobri timski igrači, ali ne i voditelji tima. 

Djevica 

Jako su ambiciozne i imaju jasno postavljene ciljeve – a jedan je doći na vrh korporativne ljestvice. Ali, jednom kad tamo dođu, to ih vrlo brzo počne jako umarati. Preveli su perfekcionistki da se zajedno s timom bore za uspjeh. Radije se sami grizu i rade do iznemoglosti - prije nego što zatraže nečiju pomoć. A to nisu odlike dobrog šefa!

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0