Life&style 28. svibnja 2019.

Ako si rođena u jednom od ova 3 horoskopska znaka, velike su šanse da ćeš zatrudnjeti ove godine

Shutterstock/Instagram.
  • Ova tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za skorašnju trudnoću…
  • Račicama početak godine nije bio baš lijep, ali nastavak im itekako ide na ruku

 

Ove godine našim noćnim nebom vlada Merkur, a ujedno i nama. Dok neki horoskopski znakovi moraju u godini Merkura napornije raditi – na poslu, ali i u ljubavnom životu – neke od nas će još ove godine doživjeti pravo malo čudo i ostati trudne. Ova tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za skorašnju trudnoću…

Rak 

Premda osobama rođenima u znaku raka godina nije počela baš najbolje, rakovi su naporno radili na vezi te pronašli načine kako je učvrstiti. Na jesen se konačno mogu veseliti puno povoljnijoj životnoj situaciji, a u prosinac će biti naročito strastven te su šanse za trudnoću više nego dobre. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ovan 

I ovnovi su morali izdržati loš početak godine. Na sreću, list se okrenuo te sada – a osobito s dolaskom ljeta te zahvaljujući Veneri – njihova je veza jača nego ikada. Velika je vjerojatnost da će izuzetno strastvena veza rezultirati trudnoćom u srpnju ili kolovozu. 

Djevica 

Zahvaljujući godini u znaku Merkura djevica će napokon razgovarati s partnerom o tome koliko želi dijete – a želja bi joj se mogla ispuniti još ove godine. Naime, ovo će ljeto za djevice biti vrlo romantično, a akcije među plahtama neće nimalo nedostajati. 

Možda vas zanima... Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0