Love&Sex

Ova četiri znaka znaju za samo jednu ljubav u životu. A isto očekuju i od svog partnera

  • Jedan jedini partner i to cijeloga života? Nekima to zvuči poput noćne more, nekima poput utopije
  • Ako se Onaj Pravi pokaže krivim, Rakovi tuguju, ali ne gube nadu u ljubav
  • Bikovi dugo, dugo, testiraju svoju vezu prije ne go što odluče da je to ljubav zauvijek

S druge strane, postoje oni koji ništa žarkije ne žele u životu od monogamne veze koja počne u mladosti i traje do kraja života. Jednom kad se zaljube, to je to. Ne mogu ni zamisliti da bi njihovoj ljubavi mogao doći kraj i da bi jednoga dana možda mogli završiti s nekim drugim. A ne žele pomisliti ni da bi se to moglo dogoditi s njihovim partnerom. Za ova četiri horoskopska znaka je monogamija izuzetno važna! 

Možda vas zanima Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena Rubrika Life&style Life&style

 

Rak 

Kad se Rak jednom zaljubi, onda svu svoju energiju uloži u vezu. Pod svaku cijenu želi da se ta veza održi, a cijeli život nije im nimalo prekratak period za to. Ako dođe do prekida i netko Raku slomi srce, nikada si ne uzme dovoljno vremena da je preboli, nego što je brže moguće želi pronaći novog partnera - možda će ta veza biti za cijeli život... 

 

Vaga 

Vagama je teško biti solo pa se zato u vezi osjećaju najbolje. Vage si žele partnera koji je vjeran, lijepo se ponaša prema njima te je suosjećajan. Kad nađu takvoga, trude se iz petnih žila da ga nikada ne napuste. S istančanim osjećajem za ravnotežu trudit će se da oboma u vezi sve štima i nitko ne potraži izlaz - u obliku nove ljubavi. 

Možda vas zanima Žene ova tri znaka imaju najsnažniji karakter u cijelom horoskopu - i vrlo pozitivan Rubrika Life&style Life&style

Djevica 

Djevica nije tip čovjeka koji će izlaziti s različitim ljudima ili biti u labavoj odnosno slobodnoj vezi u kojoj monogamija nije napisana velikim slovima. Sa stalnim partnerom na svojoj strani, s muškarcem koji dijeli njene ideje o vezi, osjeća se najsigurnije. 

via GIPHY

Bik 

Osobe rođene u znaku Bika trebaju malo više vremena kako bi nekome počele slijepo vjerovati. Zbog toga ne ulaze lako u vezu, a treba im i vremena da se u vezi prepuste. Zato, nakon tako dugačkog "testnog" rezdoblja svoju vezu nikada neće ugroziti. Bikovima je vjernost najvažnija, a kratkotrajne afere nisu im nimalo privlačne. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0