Life&style

7 razloga zašto bi svatko trebao imati jednu horoskopsku "bikicu" u životu

  • Rođene između 20.4. i 20.5. žene "bikice" kao prijateljice su iznimno vrijedne
  • Ovih 7 znakova pokazat će ti zašto bi svatko trebao najbolju prijateljicu rođenu u ovome znaku
  • One čuvaju tajnu kao nitko, daju super savjete, ali znaju i gdje se dobro jede i pleše

Ovo je vrijeme vladavine snažnih, smirenih i pouzdanih Bikica. Rođene u razdoblju između 20. travnja i 20. svibnja, žene ovog horoskopskog znaka uvijek su spremne pomoći prijateljima i obitelji.

Ako je Bik tvoj ili pak horoskopski znak tvoje najbolje prijateljice, sestre, mame.. svima daj do znanja kolika je to sreća! Naime, postoji sedam odličnih razloga zašto je žena u znaku Bika prijateljica koju bi svatko mogao poželjeti.

via GIPHY

1. Nitko ti neće dati bolji savjet od nje

Žena bik toliko je neovisna da ako netko ne prihvati njezin savjet ili jednostavno ne učini ono što ona želi, u stanju je reći "u redu, onda bok!" i to bez okolišanja. To je i vrlo zdrav način suočavanja s realnošću jer ako je netko ne prihvaća, neće se puno zamarati time. Sigurna je da postoji netko tko hoće i tko je vrijedan njena vremena i pažnje.

2. Nevjerojatno je odana prijateljica

Oni koji uđu u njezin krug prijatelja, uživat će u njezinoj odanosti! To je elitni položaj koji treba zavrijediti, ali kad to postigneš, uživat ćeš u posebnom prijateljstvu cijeli život. Tvoja te prijateljica podržava u svemu i zaštit će te od svih koji pričaju drugačije. Ponekad može biti čak i previše zaštitnički nastrojena, ali znaj da je to samo zato što te voli i brine za tvoju dobrobit.

via GIPHY

3. Žene bikice prave su stijene

Zrele su, stabilne i uvijek direktne. Kod njih ne postoji uzaludno dramatiziranje jer upravo to izbjegavaju pod svaku cijenu. Štoviše, fanatično vole održavati red i kloniti se velikih promjena raspoloženja.

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

4. Uvijek je tu kad je trebaš 

Bez obzira znači li to da te mora spasiti od nezgodnih situacija kao što su automobilske nesreće ili tvoje noćno lutanje nakon pijanog provoda, tvoja će prijateljica uvijek biti tu za tebe. Kad god ti zatreba podrška najbližih, ona će prva dotrčati.

5. Bikica se uvijek zna zabaviti, bez obzira što radi 

Ona je zemljani znak pa je po prirodi opuštena, a radost pronalazi u jednostavnim stvarima: dobroj hrani, dobroj glazbi i dobrim ljudima. Sve dok su te osnovne potrebe zadovoljene, one će se uvijek dobro provesti.

via GIPHY

6. Žena ovoga znaka ima sjajan ukus. U svemu!

Ako si joj prijateljica kraj sebe ćeš uvijek imati idealnog vodiča koji će saznati sve odlične restorane u blizini i upoznati te s najboljom glazbom. Svaka bikica stručnjakinja je za sva područja koja se tiču dodira, okusa, zvuka - ma jednostavno svih osjetila.

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

7. Tvoja će tajna s njom u grob

Kažeš li joj nešto u povjerenju, možeš biti sigurna da "priča neće procuriti". Bikica zna čuvati tajnu i neće je odati makar je čupali iz nje kliještima. 

via GIPHY

Naime, bikica se nikad neće predomisliti u vezi tebe pa ako te je ona odabrala, znaj da će to biti zauvijek.

Photo: Unsplash/Dankapeter

Komentari 0