Love&Sex

Znak u kojem si rođena otkriva ti zašto često završiš sa slomljenim srcem

Ako se stalno moraš boriti sa slomljenim srcem, zvijezde bi ti mogle otkriti pravi uzrok

Nažalost, ljubav nije uvijek ružičasta. Mnoge od nas (neke rjeđe, a neke češće) završe sa slomljenim srcem, a ljubavna patnja može trajati tjednima, mjesecima, pa i duže. Tajni recept protiv toga još ne postoji, ali možda će ti objašnjenje uzroka pomoći da sljedeći puta drugačije pristupiš vezi. Tvoj horoskopski znak može ti sve razjasniti…

Možda vas zanima Smatraju ih kompliciranima, ali evo super razloga zašto trebaš cijeniti vage u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Ovan: tražiš pogrešnog muškarca 

Nažalost, tvoja intuicija često ostavi tvoju ljubav na cjedilu. To vodi do toga da te uvijek privlači pogrešni tip muškarca – oni koji ti ne čine dobro. Naš savjet: iskušaj nešto novo i sljedeći put izađi s nekim muškarcem koji možda i nije tvoj tip na prvi pogled. Moglo bi ti se isplatiti. 

Bik: živiš u prošlosti

Teško ti je napuštati stvari i nikako da se riješiš djelovanja nekih starih razočarenja. Zbog toga se ne možeš normalno upustiti u nešto novo. Nemoj imati predrasude te pokušaj ljubav opet doživljavati kao nešto pozitivno. 

Blizanci: prebrzo skačeš na drugoga

Često se preko ušiju zaljubiš u tipa s kojim si prvi puta izašla na spoj. Tako nećeš imati šanse polako i u miru saznati je li on uistinu onaj pravi. Nažalost, često se ispostavi da nije! A onda se ti moraš boriti sa slomljenim srcem. Jedina prednost: tvoji ljubavni jadi neće dugo trajati – jer ćeš uskoro u drugom muškarcu vidjeti čovjeka svog života. 

Rak: ne možeš se otvoriti

Tvoja ekstremna osjećanost je za (potencijalne) partnere previše zahtjevna, jer često imaju osjećaj da ne mogu biti iskreni s tobom kako te ne bi povrijedili. Uvijek se bojiš da ti netko ne slomi srce pa se stalno skrivaš u svojoj čahuri. Pokušaj je poderati – vrijeme je! 

Lav: previše si egoistična 

Malo egoizma je zdravo, ali u vezi može uzrokovati goleme probleme. Često nisi spremna žrtvovati se za vezu te uvažiti osjećaje svog partnera. 

Djevica: premalo komuniciraš 

Ne razgovaraš rado o svojim problemima te ih najradije sama rješavaš. Zbog toga se tvoj partner osjeća često zanemareno i ne može pročitati tvoje osjećaje. U najgorem slučaju to vodi do prekida veze. 

Vaga: jako si zahtjevna 

Kad bi mogla, najradije bi nekom čarolijom sama stvorila svog muškarca. Naime, pored sebe voliš imati nekoga kod koga ti apsolutno sve odgovara. Teško ti je prihvatiti i najmanju manu partnera. 

Škorpion: ti si kontrol-freak 

Uvijek ti je važno imati kontrolu nad svime. To osobito vrijedi i za tvoju vezu. Jako puno tražiš od svog partnera, ali nisi spremna raditi kompromise. 

Strijelac: ne znaš što zapravo želiš 

Ti si tip žene koja ne radi planove za budućnost. A to nije dobra pretpostavka za dugačku vezu. Najradije bi radila sto stvari odjednom – a tako zanemaruješ vezu. 

Jarac: ne možeš se opustiti 

Na poslu si jako ambiciozna i teško možeš razdvojiti poslovno i privatno. Naravno, to će osjetiti tvoj (potencijalni) partner i prije i kasnije će se odvojiti od tebe ako se situacija ne promijeni. 

Vodenjak: nikad nisi zadovoljna 

Ako si si nešto utuvila u glavu, borit ćeš se za to – bez obzira na gubitke. Muškarcima je teško držati ritam uz tebe, pa kad im postane prenaporno – pobjegnu. 

Možda vas zanima Ovo će biti genijalan ljubavni tjedan za tri horoskopska znaka Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe: ne znaš za kompromise

Promjene nisu za tebe – zbog toga imaš problema priviknuti se na nove situacije. Osim toga, ne podnosiš kritiku i ne možeš prihvatiti muškarca koji ti proturječi. 

Photo: None

Komentari 0