Life&style 22. rujna 2020.

Smatraju ih kompliciranima, ali evo super razloga zašto trebaš cijeniti vage u svom životu

Instagram/Getty.
  • Počela je vladavina vage, a ti si prava sretnica ako u svom životu imaš barem jednu
  • Iako ih smatraju kompliciranima, one itekako imaju divnih vrlina
  • Ovo su stvari zbog kojih je definitivno trebaš cijeniti

Vage su na glasu kao pomalo komplicirane osobe koje vrlo često ne razumiju ni same sebe. Njihov psihoprofil uistinu je složen i ponekad su ''teške'' za održavanje bliskog odnosa. Ipak, imaju mnogo predivnih strana koje ih čine pravim blagoslovom u tvom životu. Ovo su samo neke od njih:

1. Pravi su mirotvorci

Vage su veoma društven znak i pravi majstori u izbjegavanju konflikta. One su jedne od onih koje će nastojati smiriti strasti, primiriti zaraćene strane i uspostaviti narušeni balans u društvenoj skupini. Ipak, nemoj pokušati natjerati vagu da u svađi odabere stranu. U njhovoj je prirodi da vole kad su svi sretni i žive u harmoniji pa bi ih biranje strane i zauzimanje nekoj čvršćeg stava moglo ozbiljno destabilizirati. Pusti svoju vagu da smiri situaciju i uživaj u tome da ne moraš to učiniti sama.

 

2. Vole zajedništvo 

Vage oko sebe vole vidjeti žamor i gomilu ljudi, a vrlo češto se ozbiljno boje samoće. Veoma su šarmantne i romantični su idealisti. Osim toga, često pokušavaju povezati i zbližiti ljude iz raznih društvenih krugova i nema sumnje da su zabave koje vage organiziraju često najbolje i najzabavnije. Osim toga, vage su jako pažljive prema ljudima koje vole pa se nemoj čuditi ako te tvoja vaga oduševi nekim iznenađenjem, daruje ti neku sitnicu ili podijeli ručak s tobom. 

Možda vas zanima... WOW! Ovaj jesenski ljubav&seks horoskop će ti odmah popraviti dan Rubrika Life&style Life&style

3. Vole isprobavati nove stvari

Osim kao iznimno društvena bića, vage su poznate i po toleranciji, pravednosti te otvorenom umu. Rijetko diskriminiraju, obično ne osuđuju i ne sude prema tuđem mišljenju. Rado će ići s tobom u indijski restoran, na sate wine yoge ili isprobati najnoviji ludi tretman, ali ako je zamoliš da se odluči za samo jednu aktivnost... To se neće dogoditi tako skoro! Vage su vrlo, vrlo neodlučne i savjetujemo ti da ponekad jednostavno odlučiš umjesto njih!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarens Yogifull Adventures (@taren_baxter) on

4. Kreativne su 

Vage su pravi kreativci, zaljubljenici u proces stvaranja i proizvodnje. Veoma su sklone DIY projektima, a često imaju i neki skriveni talent. Neka od tvojih vaga možda bi mogla biti sjajan fotograf, slikar, pisac... Obrati pažnju na to. Dobro je imati jednu vagu koja se spremna s tobom u ponoć ličiti zidove tvoje sobe ili prebojiti s tobom taj odvratni smeđi stol u lijepu, bijelu boju!

Možda vas zanima... 5 osobina djevojaka rođenih u znaku vage Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Handbox Cratlovers | DIY (@handbox_) on

5. Vole ljepotu 

Divno je imati prijatelje koji su produhovljeni kreativci, ali ponekad trebamo samo dugu priču o odjeći, kozmetici ili interijerima. Vage su prave osobe čak i za to! U zvijezdama im je upisano traganje za lijepim i sklonosti onome što je estetski dotjerano, oku ugodno. Ne, to ne znači da baš sve vage imaju dobar ukus, već samo da su jako odane vlastitoj ideji lijepog i od nje vrlo teško odstupaju. Vage se ponekad optužuje da su površne, ali ne brini i slobodno se upusti u priču o lijepim stvarima. Čak i ako kažeš nešto potpuno pogrešno, vage znaju čuvati tajne. I same jako često imaju neku malo mračniju tajnu pa će znati sačuvati i tvoju. 

Komentari 0