Life&style

Tjedni horoskop: Napokon nam stiže potrebna ravnoteža, a dva će znaka osobito profitirati od toga

  • Aleluja! Udahnimo i izdahnimo lagano tri puta! 
  • Ovaj tjedan će se pobrinuti za toliko željeni i dugo očekivani  balans 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u ovom tjednu 

Toliko smo dugo čeznule za ravnotežom… Zapravo, ovaj tjedan ćeš se osjećati kao da si usred oka orkana, na mjestu gdje vlada totalni mir. Kozmološko objašnjenje za taj fenomen zove se jesenska ravnodnevica (22. rujna), kad će dan i noć jednako trajati. 

Djevica

Ako si rođena u znaku djevice u trećoj dekadi, onda ćeš možda još slaviti rođendan (sve najbolje!). Međutim, u svakom slučaju ćeš biti – čisto energetski – jednom nogom već u znaku vage. Dakle, pozabavi se malo sa svojim susjednim znakom, jer to bi ti moglo donijeti harmoniju

via GIPHY

Vaga 

Tko se pita kako je moguće da je već jesen i kako to da sunce već sije u njegovom horoskopskom znaku? Hmmm, kakva je ova godina, vjerujem da se to potajno sve mi pitamo. Ali, još malo i proći će ta famozna 2020. godina. Stoga podvuci crtu i razmisli malo o svemu! I nemoj se čuditi kad shvatiš da nije sve baš bilo toliko loše. 

Škorpion 

Ovaj tjedan će za osobe rođene u znaku škorpiona sve nekako biti „laganini“. Kozmos će ti pokloniti stanku da prodišeš – pa je svakako pametno iskoristi! Na poslu će ti sve ići kako si zamisliš (hm, nije li možda vrijeme da zatražiš malo veća prava ili plaću?), a u ljubavi će ti cvasti ruže. Ako si solo, očekuje te puno zanimljivih druženja. 

Strijelac 

Strijelci, koji su načuli da će ovaj tjedan donijeti nekakav balans, pitaju se je li taj balans neki položaj u jogi ili možda neka nova televizijska serija. Činjenica je sljedeće: ne može svatko uvijek ići prema naprijed! I najgorljiviji sprinteri ponekad trebaju stanku – a idealna prilika za to je ovih dana, kad će dan i noć biti jednako dugački. 

via GIPHY

Jarac 

Tvoja mantra neka ovaj tjedan bude: „Jednostavnije, jednostavnije, jednostavnije!“ Razmisli, pametno i mudro (kakva i jesi), kako još možeš pojednostaviti svoje svakodnevne rutine. Promijeni svoje navike, pronađi optimalna rješenja za sve – samo tako ćeš uspjeti postići i toliko željenu ravnotežu.  

Možda vas zanima U kojem je horoskopskom znaku rođeno najmanje, a u kojem najviše ljudi Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Tebe će ova dobrodošla promjena jako razveseliti. Međutim, budi suosjećajna s ljudima u svojoj okolini koji se neće baš tako dobro snaći. Neka tema razgovora ovaj tjedan bude: balans! Pošto ćeš isijavati pozitivnom energijom, nemoj se čuditi ako dobiješ više poziva za druženje. A jedno druženje moglo bi se produžiti duboko u noć…

Ribe 

Lijevo? Desno? Ravno? Ili možda na prvom raskršću lijevo pa onda tri pute desno – kako bi shvatila da se vrtiš u krug? Bolje ne! Ovi posebni dani, kada dan i noć jednako traju, djeluju kao ekvilibrijum na nježne riblje duše. Predivno! Iskoristi to, kreni s ostvarenjem planova, kreni u akciju! 

via GIPHY

Ovan 

Bez brige, nećemo po deseti puta ponavljati kako je Mars u tvom znaku retrogradan. Naime, sigurno sama to primijetiš svako jutro kad ti se više puta bez razloga upali crvena lampica za oprez. Međutim, jesenska ravnodnevica poklonit će ti malo mira. Kako bi se doista fino smirila, idi na trening boksa ili makar pogledaj film „Rocky“. 

Bik 

Tvoj zadatak: dobro pogledaj u kojem si životnom području sasvim osobno iskočila sa tračnica. U danima oko jesenske ravnodnevnice imat ćeš priliku opet sve lako regulirati – sa snagom duha i malo discipline. Onda se u miru opet možeš zavaliti na trosjed, pogledati koji dobar film i pojesti fini sladoled – uz spoznaju da je sve u najboljem redu. 

Blizanci 

Vrlo česta tema kod blizanaca jest dovođenje razuma i osjećaja u ravnotežu – premda su svjesni činjenice da su skloniji ovome drugome. Propitaj se u ovo posebno vrijeme i pitaj se obavezno odakle ti dolazi unutarnji glas. Iz glave? Ili iz želuca i srca? 

via GIPHY

Rak 

Ovih dana osjećat ćeš se puno jasnije i energičnije nego inače. Jednostavno ćeš željeti udovoljiti svima, pomoći im i pri tome se nećeš štedjeti – dapače, ići ćeš do svojih krajnjih granica. Naš savjet: nemoj! Kad ćeš nakon toga od umora pasti na nos, to nikome neće pomoći! Još jedan važan savjet: priušti si opuštajuću kupku, masažu, wellness – važno je da se opustiš ovaj tjedan. 

Lav 

Ovaj tjedan Univerzum želi od tebe da sve što je lomljivo i zapaljivo dobro čuvaš i zbrineš – baš onako kako piše na ambalaži. Što to znači? To znači da moraš biti svjesna da ništa neće eksplodirati. Imaš kozmičku stanku koja će svim lavovima i lavicama dobro doći i prijeko ti je potrebna. Jednostavno se opusti i uživaj! 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0