Life&style 17. rujna 2020.

U kojem je horoskopskom znaku rođeno najmanje, a u kojem najviše ljudi

Shutterstock/PR.
  • Nećemo reći da je tvoj znak raritet, ali u tri horoskopska znaka rođeno je najmanje ljudi
  • Također, zna se pripadnika kojeg znaka je najviše. P.S. rađaju se u ljetnim mjesecima... 
  • Učestalost nekog znaka ovisi o dobu godine kad se radi najviše beba, logično 

Ovan, rak ili možda strijelac? Pošto je rujan diljem svijeta statistički gledano mjesec u kojem se rađa najviše ljudi, djevica je najčešći horoskopski znak. Međutim, koji je najrjeđi?

Najrjeđi horoskopski znak nalazi se među zračnim znakovima. Točnije rečeno, najrjeđi horoskopski znak je vodenjak! Osobe rođene u znaku vodenjaka imaju rođendan između 21. siječnja i 19. veljače – a oba mjeseca spadaju u mjesece kad se rađa najmanje ljudi. Na drugom mjestu najrjeđih znakova je ovan, a na trećem strijelac. No, nabrojit ćemo i u kojim horoskopskim znakovima je rođeno najviše ljudi...

Možda vas zanima... Prazne se baterije napunjene ljeti, jesen je doba za pucanje po šavovima Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Vodenjak 

Krajem siječnja je sunce je u znaku vodenjaka i tamo ostaje otprilike mjesec dana prije nego što prijeđe u drugi znak. U principu, siječanj je mjesec s najmanje rođenih u godini, a veljača je najkraći mjesec u godini. Dakle, vodenjak je jedan od najrjeđih znakova.

Ono što trebaš znati o vodenjaku jest da je izuzetno vjeran u ljubavi. Također je poznato da se usredotočuje na rad za opće dobro. Ali ima i reputaciju da se ne obvezuje s jednom osobom, ali to je potpuno lažno. Jednom kada donese odluku da se obveže, potpuno je odan svom partneru.

via GIPHY

Ovan 

Razdoblje od 21. ožujka do 19. travnja također uključuje manje rođenih nego u ostatku godine. Ovnovi su poznati po svojoj dinamičnosti i strasti. Evo riječi koje najbolje opisuju ovna: aktivan, inicijator, neovisan, agresivan i pionirski. Ovan voli osvajati nove stvari. Spreman je prihvatiti svaki izazov koji mu se nađe na putu.

Strijelac 

Strijelac, koji je prisutan veći dio prosinca, također je jedan od najrjeđih znakova, jer se čini da su rođendani između 22. i 28. studenog među najmanje uobičajenim u godini. Ovo je "najsretniji" znak zodijaka zbog svoje sposobnosti privlačenja ili odbijanja novca, ovisno o raspoloženju. Oni su magneti za novac.

via GIPHY

Najčešći horoskopski znakovi

Uz djevice, najčešći horoskopski znak je škorpion (23. listopada - 21. studenog). To je vjerojatno zato što je Valentinovo s godinama postalo važnije. Tu su zatim blizanci (od 21. svibnja do 20. lipnja). Ukupno gledajući, ljetni mjeseci imaju više rođenih nego u ostatku godine. Tako su i rođenja rakova i lavova prilično česta.

via GIPHY

Komentari 0