Life&style

Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena

  • Sljedeće godine očekuje nas planetarno poravnanje Saturna i Plutona
  • Astrolozi kažu da to sobom nosi puno promjena, odnosno, da će 2020. biti godina promjena 
  • Svi će horoskopski znakovi osjetiti neke promjene u 2020. – a ova četiri osobito 

Možda će to biti nova ljubav, novi posao ili općenito neke životne promjene – a možda će se promijeniti i malo od svega… Nova godina donosi puno novih stvari – velikih promjena – osobito za ova četiri horoskopska znaka.  

Djevica 

Za djevicu će 2020. godina biti godina promjena u ljubavnom životu. Nakon što duže vrijeme nisi imala sreće u ljubavi, sljedeće godine kreće sve nabolje. Konačno ćeš upoznati veliku ljubav i stvari će postati ozbiljne. Na kraju godine čak može doći i do bračne ponude… 

Možda vas zanima Jesi među njima? Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje partnerice u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bik 

Kod bika će u 2020. karijera krenuti nabolje. Napori prijašnjih godina konačno će se isplatiti i osobe rođene u znaku bika vidjet će i financijski osjetiti da im se isplatilo toliko boriti i ustrajati sve ove godine. Možda će početak godine biti još malo neravan, ali to će brzo prestati. 

Škorpion 

Za škorpiona će 2020. godina biti prilično uspješna. Osobito kad je riječ o poslu i financijama. Naime, zvijezde će biti jako naklonjene škorpionu i karma će napokon biti na njegovoj strani. 

Možda vas zanima Za četiri horoskopska znaka će kraj ove godine biti najbolji dio 2019. Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

I strijelce očekuje puno dobrih promjena sljedeće godine. Sa dobro promišljenim odlukama će strijelcima napokon uspjeti prebroditi loše poslovno razdoblje. Osobito će u ljubavi imati puno uspjeha – naime, osobe rođene u znaku strijelca napokon su spremne otvoriti se i prepustiti se promjenama. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0