Love&Sex

Jesi među njima? Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje partnerice u vezi

  • Jesi li u vezi brižna ili malo više sebična? Ili se kao i većina nas nalaziš negdje u sredini? ;)
  • Zvijezde otkrivaju kakav je neki znak kao partner
  • Pripadnice tri znaka smatraju se najboljim partnericama u vezi

Zvijezde nam otkrivaju kakve smo na poslu, u prijateljstvu, općenito životu te, naravno, i u ljubavi. Brižna, vjerna ili požrtvovna? Ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerice za ozbiljnu i dugotrajnu vezu. 

Ribe 

Ovaj je horoskopski znak vrlo senzibilan, ali otvoren kad je riječ o osjećajima. Ribe na prvi pogled djeluju plašljivo, ali zapravo se dobro promatraju. Njihov senzibilitet čini ih sjajnim partnericama. Žene rođene u znaku ribe nikada neće djelovati zlonamjerno, nego će pokušati pomoći i prilagoditi se drugome. Osim toga, nitko ne treba brinuti da su ribe nevjerne. Ako netko ima ribu kao partnericu, može biti jako sretan – ona će sve napraviti da usreći partnera. 

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Strijelac 

Strijelci su savršen primjer ljudi koji su spremni na žrtvu, odnosno, žena-strijelac će napraviti sve za svog najdražeg. Uvijek pokušavaju najprije potražiti rješenje za probleme drugih, a tek onda se pobrinu za svoje. Također uvijek pokušavaju biti „snažne“ u vezi te motiviraju i pokušavaju sve da izvuku ono najbolje iz sebe i drugih. Ako je netko zaljubljen u ženu rođenu u znaku strijelca, onda će mu ona pokloniti svoje srce u potpunosti te može biti siguran da će ga bezuvjetno voljeti. 

Jarac 

Jarci često u početku djeluju povučeno i uobraženo. Međutim, kad ih se bolje upozna, onda vrlo brzo pokažu svoje pravo ja. Žene rođene u znaku jarca su vrlo ambiciozne te cijeloga života pokušavaju postići zadane rezultate – što vrijedi i kad je veza u pitanju. Žene-jarci jako su izbirljive kod izbora partnera te točno biraju nekoga tko odgovara njihovom cilju i sklonostima. Ali kad se jednom odluči za nekoga, taj se može radovati – jer je žena-jarac kao partnerica vrlo privržena te će se potruditi da njenom partneru ništa ne nedostaje. 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0